Thomas Sørensen må blive i Stoke


Thomas Sørensen må blive i Stoke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsholdsmålmand Thomas Sørensen bekræfter, at Stoke holder ham i klubben for yderligere et år.

Thomas Sørensen er blot reservekeeper i engelske Stoke, men alligevel må den danske landsholdsetter finde sig i, at han også i næste sæson må blive i klubben.

Han bekræfter efter flere måneders spekulationer, at Stoke har valgt at bruge den option, de har på ham, så den rutinerede målmand skal blive i klubben.

- Faktisk snakker vi nu om, hvorvidt vi skal forlænge kontrakten ud over næste sæson.

- Jeg har fået at vide, at jeg starter på lige fod med den anden, når næste sæson begynder, siger Thomas Sørensen med henvisning til Asmir Begovic, som er førstemålmand.

Danskeren er dog ikke sikker på, om den udmelding fra klubben kommer til at holde stik, når opstarten til næste sæson begynder efter sommerferien.

- Jeg ved også, hvordan der bliver talt i fodboldens verden, så det er lidt uvist, om det faktisk også bliver sådan, lyder det fra Thomas Sørensen.

Han gør det klart, at endnu en sæson på bænken ikke er noget, han ønsker. Så Thomas Sørensen håber fortsat, at klubben vil slippe ham, hvis han ender som reserve.

Engelske medier skriver, at Chelsea har budt på konkurrenten Begovic, og det er også en situation, Thomas Sørensen følger.

- De bød vist på ham og sker det skifte, så gør det måske situationen mere klar for mig. Men det er ikke noget, jeg kan gå og sætte mine penge på. Køber de ham, så køber de ham. Men jeg ved ikke engang, om Stoke vil sælge ham.

- Det ville de i hvert fald ikke sidste sommer, men det er selvfølgelig også noget, jeg skal høre klubben om, for jeg vil gerne vide, om de er sikre på, at de vil beholde ham, forklarer Thomas Sørensen.

I foråret har han kun fået spilletid i FA Cuppen, hvor han har stået fast, og det er gået godt. Stoke spillede sig helt frem til finalen, hvor det blev til et nederlag til Manchester City.

Thomas Sørensen er efter alt at dømme med fra start, når Danmark lørdag møder Island på udebane i EM-kvalifikationen.

Thomas Sørensen må blive i Stoke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce