Thomas Sørensen er sikker på succes


Thomas Sørensen er sikker på succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra at være udskældt reservemålmand i Aston Villa har Thomas Sørensen fået glæden tilbage i Stoke, hvor sæsonen ligner en fuldbyrdet succes.

Efter et hårdt år i dybfryseren hos Aston Villa har landsholdsmålmand Thomas Sørensen for længst fået varmen igen. I et forsøg på at sparke nyt liv i sin karriere skiftede Sørensen sidste sommer til oprykkerklubben Stoke, der før sæsonen var bookmakernes bedste bud på en nedrykker.

Men klubben har med fire runder tilbage hele otte point til nedrykningsstregen og behøver blot et par point mere for at klare frisag, mener Thomas Sørensen.

- Vi har rig mulighed for at sikre os. Jeg tror ikke, at vi behøver ret mange point, måske et eller to point. Så hvis vi bare vinder en af de sidste fire kampe, så burde vi være helt sikre, siger landsholdsmålmanden.

For spillerne i klubben kommer den store succes som en overraskelse. Drømmen var at overleve i ligaen, håbet var, at Stoke med lidt held kunne snige sig over stregen og redde livet til allersidst.

- Der er ikke nogen af os, der havde regnet med, at vi ville ligge i så god en position med fire kampe igen. Vi havde nok regnet med, at hvis vi skulle overleve, så ville det blive i sidste spillerunde, men det handler primært om, at vi i de vigtige kampe virkelig har leveret varen. Vi mødte jo mere eller mindre de fire bundhold på stribe og vandt de tre, mens vi spillede en uafgjort. Det har klart været nøglen til den position, som vi er i nu, siger Thomas Sørensen.

Thomas Sørensen er sikker på succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce