Thomas Frandsen forlader Viborg


Thomas Frandsen forlader Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomas Frandsen og Viborg har ikke kunnet blive enige om en kontraktforlængelse, så midtbanespilleren forlader klubben. Jakob Glerup har forlænget sin kontrakt.

Et langt ægteskab med et enkelt sidespring kommer til sin afslutning, når midtbanespilleren Thomas Frandsen forlader SAS Liga-klubben Viborg FF, der i næste sæson spiller i landets næstbedste række. De to parter har ikke kunnet blive enige om en kontraktforlængelse, så den stærke midtbanespiller forlader klubben til sommer.

Det er små 10 år siden, at Frandsens Viborg-karriere startede, men forholdet har været afbrudt, da han i to år prøvede lykken i FC Midtjylland. Hans sportschef ærgrer sig over, at det ikke lykkedes at blive enige om en kontrakt.

- Jeg synes, det er en lidt træls dag, for vi mister en - på alle fronter - god mand i form af Thomas. Det er vigtigt for os at sige Thomas en virkelig stor tak for det fremragende stykke arbejde, han har gjort i klubben. Vi håber, at han finder en god klub, hvor han kan spille de næste år, for det fortjener han, siger Steffen Højer til klubbens hjemmeside.

Til gengæld kunne de grønklædte fra domkirkebyen glæde sig over, at anfører Jakob Glerup har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse.

Thomas Frandsen forlader Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce