Testkamp: OB starter i badeby

Kent Nielsen og OB starter fredag i Hornbæk.
Foto: Yilmaz Polat

Testkamp: OB starter i badeby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB's første testkamp spilles i den nordsjællandske badeby Hornbæk fredag klokken 16.00 mod 1. divisionsklubben FC Helsingør.

FODBOLD: De har en meget fin og ny kunstgræsbane i den nordsjællandske badeby Hornbæk, hvor jet-settet normalt blomstrer ved mindste solstrejf, flasher det slikkede hår og de manicurede fingernegle.

Men i disse strenge januar-dage skal vinterbaderne deroppe snart hugge is for at kunne smyge de velplejede kroppe ned i isnende temperaturer.

Det er her på Pedella Park på Carl Bødker Nielsensvej nummer 3, at OB fredag med kick off klokken 16.00 mod 1. divisionsklubben FC Helsingør spiller sin første træningskamp inden Superliga-premieren hjemme mod AGF fredag den 26. februar.

For OB's assistenttræner John Bredal kan kampen blive lidt speciel, fordi hans søn, Marc Bredal, i disse uger er til prøvetræning hos FC Helsingør efter at have spillet både i Lyngby, FC Nordsjælland og B1908.

FC Helsingør har allerede spillet sin første træningskamp. Lørdag blev det til et 4-0-nederlag til eks-FCK'eren Christian Lønstrups tropper i Ryparken mod B93.

– Men nogle så lidt tunge ud, og spiller vi sådan på fredag, kan vi få en på lampen mod OB, erkendte Lønstrup, der også har den tidligere B93-spiller Danny Mirabel med som prøvespiller.

Lønstrup brugte hele 21 spillere i en sand pærevælling i testen.
Paradoksalt nok fik Marc Bredal rødt kort i testen efter en nødbremse, men har vel næppe karantæne mod OB, når der er tale om en træningskamp.

OB slås med skader hos Hallgrimur Jonasson og Anders K. Jacobsen og Kenneth Zohore, Mikkel Desler og Mathias Greve er med U21-landsholdet på træningslejr i Belek i Tyrkiet.

Det kan betyde spilletid til Jacob Schoop, der træner med i øjeblikket i OB, og til Marienlysts Mads Aasgaard og Niclas Marloth fra HIK.
Og ny-FCK'eren Rasmus Falk vil deltage i både kampen mod Helsingør og søndag i træningskampen i Horsens i den stribede bluse og hele foråret frem til klubskiftet til sommer.

Til gengæld er der tvivl om Emil Larsen, der er på vej til amerikanske Columbia Grews.

Hos OB vil der blive lejlighed til at se den tidligere Holbæk-stopper Frederik Tingager i aktion for første gang.

Testkamp: OB starter i badeby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce