Test for talentarbejde


Test for talentarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To point færre på ligakontoen.

Det er den umiddelbare sportslige konsekvens af den betalingsstandsning, som stadig er en reel mulighed i GOG Svendborg TGI A/S, selv om den ikke faldt på plads i går.

Hvis GOG Svendborg som forventet går i betalingsstandsning i dag, må GOG skifte tredjepladsen ud med en fjerdeplads i ligaen.

Det er til at leve med. Også hvis en akkord-ordning med kreditorerne opnås, og GOG i så fald bliver trukket fire point.

Men det kan blive svært for GOG at fastholde positionen som top 4-klub, hvis flere spillere vælger at gøre, som reserven Minik Dahl Høegh og bærende kraft Peter Svensson nu har gjort: Skiftet til en anden klub.

Spillere som Niklas Landin, Fredrik Petersen, Kasper Nielsen, Asgeir Örn Hallgrimsson, André Jørgensen, Thomas Skoglund, Kasper Jørgensen, Peter Henriksen og Olof Ask er attraktive for andre klubber, mens svenske Kristian Meijer også i denne sammenhæng er hæmmet af den knæskade, der holder ham ude resten af sæsonen.

Hvis trafikken ud af klubben fortsætter, vil det kunne ses på det niveau, GOG vil præstere på håndboldbanen.

Det er der ingen tvivl om. Især ikke hvis det er flere af holdets profiler med Fredrik Petersen i spidsen, som forsvinder.

Det vil afspejle sig først på spillet på banen og derefter på stillingen i ligaen, for det vil tvinge GOG-træner Gudmundur Gudmundsson til at kigge rundt på andetholdet og ungdomsholdene for at kunne fylde holdkortet.

En direkte nedrykning vil nok ikke blive aktuel, men en plads i slutspillet, som GOG lige nu ligger på, kan blive vekslet til en i nedrykningsspillet. Og det kan vise sig at være en gedigen udfordring, for flere af de bedste 1. divisionsklubber satser hårdt på oprykning. Deriblandt Faa­borg HK.

En betalingsstandsning bliver dermed den store test af talentarbejdet i GOG og på Oureskolerne, der gennem de senere år har leveret stjerner som Mikkel Hansen og Niklas Landin direkte til GOG’s førstehold.

Men det er den pris, der må betales for at styre GOG Svendborg fri af konkurs.

Test for talentarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce