Tenniscifre: Odense Bulldogs fik nyt stort nederlag

Yannick Vedel var med igen for Odense Bulldogs, der tabte med tenniscifre i Herning. Foto: Michael Bager

Tenniscifre: Odense Bulldogs fik nyt stort nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herning Blue Fox vandt 6-1 over Odense Bulldogs, der efter tre nederlag i træk på udebane har fire point op til næstsidstepladsen inden den kommende uges tre kampe.

Ishockey: Odense Bulldogs er ved at være isoleret på sidstepladsen efter et nyt stort nederlag i søndagens udekamp mod Herning Blue Fox i bundoopgøret mellem de to hold, der lå på de to nederste pladser inden søndagens kamp.

Herning vandt i den nyligt renoverede Kvik Hockey Arena 6-1 foran 1542 tilskuere og rykker op på sjettepladsen med 21 point, mens Odense Bulldogs efter det tredje nederlag i træk bliver stående på 14 point på sidstepladsen. Der er fire point op til Esbjerg, fem point op til Herlev og seks point op til Hvidovre i ligaen, hvor alle hold har spillet 17 kampe ud af de i alt 45 runder i grundspillet.

Herning Blue Fox indledte med fynd og klem og bragte sig foran allerede efter to minutters spil ved Kristoffer Astorp Lauridsen.

Tre minutter før periodepausen scorede Zachary Torquato til 2-0 i powerplay, mens Henry Hardarson var udvist.

Målmand Teemu Seppänen havde en travl dag i det fynske bur. Herning førte skudstatistikken 17-3 efter første periode.

I første minut af anden periode fik Søren Nielsen reduceret til 2-1 for Bulldogs. Yannick Vedel blev i første omgang udnævnt til målscorer på liveopdateringen, men Søren Nielsen var ifølge den officielle kamprapport målscorer.

Bulldogs-topscorer Yannick Vedel var ikke med i fredagens kamp i Frederikshavn, men han var med igen ligesom kaptajn Martin Larsen, der også manglede i Frederikshavn.

Men midt i anden periode scorede Thomas Vilstrup Andersen til 3-1, og Morten Poulsen øgede til 4-1 i powerplay få sekunder før, Marcus Nielsens udvisning var forbi.

I starten af tredje periode scorede Morten Poulsen til 5-1 i undertal, og syv minutter før tid fik Bulldogs-backen Christian Larsen game misconduct for en boarding.

I powerplay lukkede Markus Jensen kampen med scoringen til 6-1 to minutter før tid.

Russer i Odense

Odense Bulldogs havde en russer med på weekendens togt i Jylland. Den 22-årige angriber Dmitry Kuznetsov, der fik ligadebut i fredagens 3-0-nederlag i Frederikshavn, var i søndagens kamp i Herning med i andenkæden sammen med Søren Nielsen og Henry Hardarson.

Dmitry Kuznetsov spiller til daglig for Odenses hold i den næstbedste række, 1. division, hvor russeren har lavet otte point - seks mål og to assister - i de fire første kampe for OIK.

I sidste sæson spillede han for Aarhus-klubben Jutland Vikings i 1. division, og det var også her, han indledte denne sæson. Men efter kun en kamp for de jyske vikinger skiftede han til Odense.

Inden han kom til Danmark, har Dmitry Kuznetsov spillet i den fjerdebedste række i Rusland og fire sæsoner i Western States Hockey League, oplyser hockeysitet faceoff.dk.

Dale Mitchell skadet

Efter tre udekampe i træk er det atter tid til en hjemmekamp for Odense Bulldogs. Tirsdag klokken 19.00 skal Bulldogs på fynsk is udfordre mesterholdet Aalborg Pirates, der har vundet de to seneste kampe. På fredag tager piraterne imod de fynske hunde i et hurtigt returmøde.

På søndag spiller Bulldogs igen hjemme, når Frederikshavn kommer på besøg. Vendelboerne kommer formentlig til Odense uden den tidligere Bulldogs-helt Dale Mitchell, der efter at have scoret alle tre mål mod sin gamle klub i fredagens 3-0-dyst i Frederikshavn måtte forlade banen med en knæskade i tredje periode. Det er endnu uvist, hvor alvorlig skaden er, men han regner ikke med at kunne spille i den kommende uge.

- Det er umuligt at sige, om det varer en uge eller flere måneder. Jeg håber virkelig på det bedste. Bliver det ikke værre af at spille, vil jeg hurtigt tilbage, siger Dale Mitchell til Kanal Frederikshavn.

Tenniscifre: Odense Bulldogs fik nyt stort nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce