Tekniske Celtic passer til Falk

Rasmus Falk, der her i efteråret 2012 fejrer Hans Henrik Andreasens sejrsmål til 1-0 mod Villarreal i Champions League-kvalifikationen, ville få masser af europæisk fodbold i Celtic.
Foto: Kim Rune.

Tekniske Celtic passer til Falk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB-dribleren rygtes til den skotske mesterklub, der har tradition for at satse på teknisk fodbold og stort set altid er med i spil om Champions League.

OB's tekniker Rasmus Falk sættes i det løbende januar-transervindue konstant i forbindelse med nye klubber, og nu er det skotske Celtic, som svirrer på rygtebørsen.

Det var dagbladet BT, der lørdag bragte meldingen til torvs, og hvis der er noget om snakken, kunne man i hvert fald påstå, at Celtic-spillestilen passer til fynboen.

Celtic har tradition for at spille offensiv, teknisk fodbold, mens rivalen Rangers mere står det klassisk britiske fodbold.

Men lige nu er Rangers stadig kun i næstbedste række, fordi klubben først skal tage det sidste skridt mod den skotske Premier League, efter klubben måtte starte forfra i fjerdebedste division på grund af konkursen for nogle år siden.

Derfor er Celtic nærmest garanteret kvalifikations-spil om Champions League hvert år, og klubben har taget store skridt økonomisk, fordi de grøn-hvid-stribede med de katolske rødder har sat sig på det tomrum, som Rangers har efterladt.

Der er den finte ved Celtic-rygtet, at FC Midtjylland-forsvareren Eric Sviatchenko på samme vis har været sat i forbindelse med skotterne, og der skulle være kød på den historie, påstås det i kulisserne.

Og dermed kunne der være indikation på, at der samtidig var holdbarhed i et rygte, der måske via de samme kanaler sætter Falk i forbindelse med Celtic.

Celtic har i hvert fald den økonomiske pondus til at give Rasmus Falk en attraktiv lønpakke og samtidig købe Falk fri af den løbende OB-kontrakt, der kører frem til sommeren.

Celtic har så megen boldbesiddelse, at en spiller som Falk ville få masser af muligheder for at sætte sig i scene, og samtidig er den skotske liga en turnering, hvor han har gode muligheder for at sætte sig igennem, før det næste spring kunne tages.

Og der er samtidig altid stort fokus på Celtic, der har en stor trafik af spillere, der kommer til og fra kontinentets klubber.

Endelig er Celtic styret af manager Ronny Deila, der har rødder i norske Strømsgodset og derfra kender alt til Falk, fordi nordmænd bare har et tæt kendskab til dansk fodbold.

Men foreløbig er det hele klassisk lun luft og eksotiske vindfrikadeller, så længe Rasmus Falk er på kontrakt i OB, og der ikke er sat pen til papir med en ny klub, og det i øvrigt er offentliggjort.

Tekniske Celtic passer til Falk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce