Team Tvis-træner: Viborg var klart bedre end os


Team Tvis-træner: Viborg var klart bedre end os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indstillingen var ikke god nok i første halvleg mod Viborg, mener Team Tvis Holstebro-træner Niels Agesen.

Der var intet, der fungerede for Team Tvis Holstebros håndboldkvinder i de første seks minutter af hjemmekampen mod Viborg HK, som endte med at vinde 37-30.

Team Tvis-træner Niels Agesen var irriteret over holdets attitude i de første minutter af kampen, som blev ret afgørende for nederlaget, fordi Viborg kom foran med 6-0.

- Den indstilling, vi kom ud til kampen med, var slet ikke god nok. Det var det, som skabte problemerne for os.

- Havde vi omvendt scoret på nogle af de store chancer, inden det blev 0-5, så havde det set anderledes ud. Chana Masson er en god målmand, og vi fik ikke afsluttet godt nok. Det gjorde forskellen, siger Niels Agesen.

- Og så må jeg bare generelt sige, at vi ikke var nok til stede i første halvleg. Vi var slet ikke så ærgerrige, som vi var i anden halvleg, hvor vi fightede langt bedre.

- Det, jeg kan glæde mig over i anden halvleg, gør også samtidig, at jeg er skuffet over første halvleg, siger Niels Agesen.

Nederlaget til Viborg var det første af slagsen i denne sæson for Team Tvis, som har ni point efter seks kampe i den bedste danske håndboldrække.

- Det er ikke nogen skam at tabe til et hold som Viborg. De var klart bedre end os i dag, så vi prøver ikke at finde undskyldninger for, at vi tabte med syv.

- Det er ikke nogen katastrofe, at vi tabte til Viborg. Men jeg er utilfreds med måden, det foregik på i første halvleg, forklarer han.

Viborg udnyttede især en stærk kontrafase, hvor Team Tvis havde svært ved at følge med.

- En stor del af deres kontradel blev foranlediget af vores tekniske fejl. Jeg synes heller ikke, at vi kom op i det tempo, vi skal være i for at begå os imod et hold som Viborg.

- Så første halvleg var ikke godkendt, når man spiller med en TTH-trøje på. Omvendt er jeg rimeligt godt tilfreds med anden halvleg, hvor vi viser lidt moral og rejser os, siger Team Tvis-træneren.

Viborg HK har 10 point på ligaens andenplads, mens Randers HK fører med 12 point efter seks sejre i seks kampe.

Team Tvis-træner: Viborg var klart bedre end os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce