Team Tvis-herrer slår Aalborg i egen hule


Team Tvis-herrer slår Aalborg i egen hule

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team Tvis Holstebros håndboldherrer vandt en sikker og overbevisende sejr hjemme over Aalborg Håndbold.

Hjemmepublikum i Gråkjær Arena i Holstebro havde ikke meget at glæde sig over tidligt på aftenen, da Team Tvis Holstebros håndboldkvinder tabte en ensidig affære med 30-37 til Viborg HK.

Men senere samme aften vandt Team Tvis-herrerne en flot sejr på 31-23 over Aalborg Håndbold, som vandt det danske mesterskab i sidste sæson.

Med sejren fik Team Tvis rettet lidt op på en ustabil sæsonstart, der havde budt på to nederlag og en uafgjort kamp i de første seks kampe.

Team Tvis har nu ni point efter syv kampe, og holdet overhaler dermed netop Aalborg Håndbold, som har otte point efter syv kampe.

Efter en solid første halvleg var Team Tvis Holstebro foran med hele 16-10 ved pausen, og selv om det blev mere jævnbyrdigt i anden halvleg, så var nordjyderne aldrig tæt på sejren.

Aalborg Håndbold forsøgte ellers desperat at komme tilbage i slutfasen, men der blev brændt for mange oplagte scoringsmuligheder.

Team Tvis-backen Michael Damgaard havde til gengæld mere held med afslutningerne i den anden ende, og han lavede flere vigtige scoringer i de sidste minutter af kampen.

Tidligere onsdag vandt sidste sæsons store overraskelse, Mors-Thy, med 32-24 på udebane over bundholdet TMS Ringsted, som fortsat er uden en sejr i ligaen. Mors-Thy har fire point efter syv kampe.

Team Tvis-herrer slår Aalborg i egen hule

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce