Team Riwal klar med holdet til Danmark Rundt

Chris Anker Sørensen (tv.) er klar til sit sidste Danmark Rundt-løb, hvor parløbet med sportschef, Michael Blaudzun (th.), med garanti bliver tæt. Foto: Team Riwal

Team Riwal klar med holdet til Danmark Rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns-baseret cykelhold stiller med seks ryttere til det klassiske løb. Det bliver Chris Anker Sørensens sidste Danmark rundt.

Cykling: I cykelsporten er der for øjeblikket naturligt fokus på Tour de France. Men der skal altså også snart køres spændende cykelløb i Danmark.

Danmark Rundt indledes således 1. august og slutter 5. august med deltagelse af to World Tour-hold, 11 Pro Kontinentalhold, fem kontinentalhold samt et dansk landshold.

Et af de fem kontinentalhold er det Fyns-baserede Riwal CeramicSpeed Cycling Team, og sportschef Michael Blaudzun har netop udtaget sit hold til teamets største løb i sæsonkalenderen.

I Troels Vinther og Jonas Aaen har Riwal nogle af de mest erfarne danske kontinentalryttere, der har kørt Danmark Rundt henholdsvis elleve og tolv gange. Chris Anker Sørensen har kørt på World Touren og er i gang med sin sidste sæson som cykelrytter, før han træder ind i sin nye rolle som medejer af cykelholdet.

De to Andreaser - i form af Kron og Stokbro - udgør sammen med U23-danmarksmesteren i enkeltstart, Mathias Norsgaard, en kontant talentmasse på det udtagne Riwal-hold.

- De seks ryttere har sammen med sportschef Michael Blaudzun gode forudsætninger for at præge dette års Danmark Rundt, og truppen vil arbejde benhårdt i jagten på succes, skriver Riwal i en pressemeddelelse.

Fra veteranen Chris Anker Sørensen lyder det:

- Jeg glæder mig vildt meget til Danmark Rundt. Ikke kun fordi, det er min sidste gang, men også fordi, jeg kan tage afsked med det danske cykelpublikum. Derudover elsker jeg at køre løbet. Stemningen er helt speciel, og som dansker får du ikke en meget federe oplevelse.

Mathias Norsgaard er debutant og siger:

- Danmark Rundt skal man have krydset af som A-rytter. Umiddelbart ved jeg ikke, hvad min rolle bliver, men jeg ved, at jeg er i stand til at køre et topresultat hjem på enkeltstarten, og det vil være mit hovedmål.

Årets Danmark Rundt har start i Aalborg og slutter på Frederiksberg. I år bliver der ikke kørt en etape på Fyn.

Team Riwal klar med holdet til Danmark Rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce