Team CSC sat på plads af US Postal


Team CSC sat på plads af US Postal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vuelta a España blev lørdag skudt i gang med en 27,7 kilometer lang holdtidskørsel og en sjetteplads til Team CSC.

Det professionelle danske hold lagde hårdt ud på den ujævne rute, der var tæt pakket med sving og rundkørsler, men desværre blev to CSC-ryttere hægtet af holdet allerede efter få kilometer. Den ene var unge Brian Vandborg, der ellers var tiltænkt en central rolle på netop holdtidskørslen på grund af sine glimrende evner som temporytter. Men Bjarne Riis' tilbageværende syv ryttere sled hårdt og kom i mål på en sjetteplads i tiden 32.09,5 minutter - 1,24 minut efter den suveræne amerikanske vinder - US Postal.

Team CSC kunne dog glæde sig over at have lagt kompetente mandskaber, som Liberty Seguros med den tidligere dobbelte Vuelta-vinder Roberto Heras og det stærke italienske hold Fassa Bortolo, bag sig på ruten omkring byen León.

Det var et US Postal hold uden Lance Armstrong og et T-mobile Team uden Jan Ulrich, der stillede til start. Alligevel udviklede første etape sig til en duel mellem netop det tyske og det amerikanske hold. Da samtlige hold havde krydset målstregen i León, stod US Postal som suveræne vindere - nøjagtig som de gjorde efter holdtidskørslen i årets Tour de France. T-mobile Team blev toer - 31 sekunder efter.

Amerikaneren Floyd Landis krydsede stregen som US Postals første rytter, og han bærer derfor løbets førertrøje på 2.etape, der søndag strækker sig over 207 kilometer fra León til Burgos.

Alessio-Bianchi med danske Claus Michael Møller kom i mål som nummer 16 ud af de 21 startende hold.

Team CSC sat på plads af US Postal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce