Tavsheden brudt i fodboldkonflikt


Tavsheden brudt i fodboldkonflikt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Der er tændt et lys for enden af tunnelen i den konflikt, som truer med at lamme dansk fodbold fra 1. august. I lang tid har parterne stået med ryggen til hinanden, men nu ser repræsentanter for Spillerforeningen og Divisionsforeningen igen hinanden i øjnene og taler sågar med hinanden.

- Vi har holdt et møde med Divisionsforeningen, og det er planen, at vi skal mødes igen i denne uge. Jeg vil ikke ind på, hvad vi har snakket om, men det er en forudsætning for at nå frem til en aftale, at vi snakker sammen, så det er jeg glad for, siger Spillerforeningens formand Palle Sørensen.

Hovedtemaet i tvisten er FIFA's transferregler, der betyder, at en spiller under 23 år ikke kan skifte kvit og frit til en udenlandsk klub, selv om hans kontrakt med den tidligere klub er udløbet. DBU har indført FIFA's regler, og ud over at have varslet strejke har Spillerforeningen også lagt sag an mod DBU.

Divisionsforeningen har tidligere afvist at forhandle ny overenskomst med Spillerforeningen, så længe den havde en retssag kørende mod DBU. Men efterhånden, som man nærmer sig tidspunktet for en eventuel strejke, er paraderne sænket lidt. Parterne begynder også at få travlt med at finde en løsning. Der er kun 11 dage til en strejke kan træde i kraft.

- Der er masser af tid. Det er tidligere set, at sådanne forhandlinger kan klares på et enkelt døgn, lyder det forholdsvis optimistisk fra Palle Sørensen.

Tavsheden brudt i fodboldkonflikt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce