Tændingen var der


Tændingen var der

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Henriksen glædede sig over sejren og har for en tid lagt spekulationerne om fremtiden på hylden

KOLDING: Der skulle åbenbart et besøg i Kolding-Hallen til at tænde det danske mesterhold og målmand Peter Henriksen.

- Det er første gang i lang tid, at tændingen har været der, og her tænker jeg både på holdet som helhed og på mig selv.

- Vi havde store problemer i 1. halvleg, hvor Kolding spillede noget helt andet spil, end vi er vant til, og det skulle vi lige indstille os på. Det hjalp i 2. halvleg, da vi rykkede forsvaret længere frem, og hvis vi kan finde det samme spil frem til på søndag mod BSV, så tror jeg, at vi kan slå dem også på hjemmebane, mente Peter Henriksen, som er en af de få spillere, der har kontraktudløb efter denne sæson.

- Men jeg har ikke betluttet endnu, hvad der skal ske. I første omgang afventer jeg og ser, hvordan det går med knæet. Så længe det giver problemer, så vil jeg slet ikke arbejde i det andet. Men jeg ser kun to scenarier, hvis jeg overhovedet fortsætter: Enten spiller jeg i udlandet eller herhjemme, hvor GOG så fortsat vil være en mulighed. Men som sagt har jeg lagt spekulationerne på hylden, indtil jeg ser, hvad knæet kan holde til, lyder det fra ligaens bedste målmand.

Tændingen var der

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce