Tåsinge fB redder endnu en sæson i fynsserien


Tåsinge fB redder endnu en sæson i fynsserien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BBB blev slået 4-1 hjemme på Sundhøj Stadion, og dermed er Tåsinge fB ikke længere i nedrykningsfare

TÅSINGE: Det var en lettet Tåsinge-træner Michael Sørensen, der talte med Fyns Amts Avis efter gårsdagens sejr på 4-1 over BBB i fynsserien i fodbold. Hans hold havde nemlig med den sejr sikret sig endnu en sæson i fynsserien.

- Det er virkelig en lettelse oven på en sæson, der er gået op og ned. Heldigvis satte vi tingene på plads med tre sejre i de sidste tre kampe, sagde Tåsinge-træneren.

Han kunne se sit hold starte nervøst mod BBB. Kampens betydning prægede spillet, så det var en forløsning, da forsvarsspiller Emil Lystrup bragte Tåsinge i front i det 20. minut. Endnu bedre blev det, da topscorer Christian Madsen bankede et fladt indlæg fra Claus Ishøj i nettet til 2-0.

- Vi fik lidt ro på med 2-0 ved pausen efter en ikke specielt god første halvleg, hvor BBB også har deres chancer bl.a. et forsøg på stolpen, sagde Michael Sørensen.

I pausen skiftede Michael Sørensen lidt rundt for at få mere tryk på midtbanen. Det løftede holdet spillemæssigt, men først bragte BBB's Allan Schlosser fornyet spænding i kampen, da han reducerede til 2-1.

BBB formåede dog ikke for alvor at presse Tåsinge og med 11 minutter igen kunne indskiftede Simon Risager afgøre kampen med scoringen til 3-1. To minutter senere slog banens mindste Pelle Winsløw sejren helt fast, da han headede et indlæg fra højre side i mål til slutresultatet 4-1.

Dermed var al snak om nedrykning forduftet på Sundhøj Stadion, og Michael Sørensen kunne ånde lettet op efter den "svære" anden sæson i fynsserien.

- Ja, den blev lige så svær som frygtet, men den har også været lærerig, selv om vi burde have afgjort tingene langt tidligere, fastslog "Ma-lala", der snupper endnu en sæson med Tåsinge, før han søger efter nye græsgange.

Tåsinge fB - BBB 4-1 (2-0)

Fodbold, fynsserien

20: 1-0 Emil Lystrup

30: 2-0 Christian Madsen

51: 2-1 Allan Schlosser

79: 3-1 Simon Risager

81: 4-1 Pelle Winsløw

Tilskuere: 50

Tåsinges næste kamp: Søndag ude mod Aarup

Tåsinge fB redder endnu en sæson i fynsserien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce