Søndag aften skal Odense Bulldogs stoppe den kedelige stime med syv nederlag i træk fra de seneste års slutspil

Ishockey: Det er ved at være længe siden, at Odense Bulldogs har vundet en slutspilskamp. Fredagens nederlag i Herning i årets første kvartfinale var det syvende nederlag i træk i slutspilssammenhæng for Odense Bulldogs.

I sidste sæson tabte Bulldogs 0-4 i kampe i kvartfinaleserien mod Esbjerg, og året før tabte Bulldogs 1-4 i kampe i kvartfinaleserien mod Frederikshavn. Her var Bulldogs bagud 0-2 i kampe, hvorpå holdet overraskede og tog til Frederikshavn og vandt den tredje kamp. Men de to næste kampe i serien blev tabt klart - den sidste kamp vandt Frederikshavn 8-3 på hjemmebane den 16. marts 2014.

Så efter syv slutspilsnederlag i træk skal Bulldogs op på vinderhesten søndag aften i årets kamp to mod Herning. Ellers begynder det at ligne mønstrene fra de to foregående sæsoners tidlige exit.

Bulldogs står dog mentalt bedre rustet i år, da holdet er kommet ind i slutspillet efter en god afslutning på grundspillet. Og pokaltitlen fra februar efter sejren på 4-0 ude over topholdet Frederikshavn vidner om, at Bulldogs har et hold, der kan mande sig op til store præstationer, når det gælder.

Fredagens første kamp var en tæt affære, og for Bulldogs handler det om at få lagt mere tryk på inde foran Hernings mål, så der kan opstå flere chancer mod den stærke jyske defensiv.

Aftenens kamp i den fynske isarena begynder klokken 19.30.

  • SportFyn