Et af Spillerforeningens stærkeste våben i den truende fodboldstrejke kommer måske kun til at skyde med løst krudt. Spillerforeningen har fået opbakning fra ni LO-forbund, der har varslet sympatistrejke, men den ser ikke ud til at blive så effektfuld som forventet. Det var meningen, at sympatistrejken skulle hindre eksempelvis koncerter i Parken i at blive afholdt, da Parken Sport & Intertainment er arrangør og samtidig selskabet bag FC København, men nu ser det ud til, at en sympatistrejke slet ikke vil det ønskede omfang.

- Det blev afklaret, at en sympatistrejke kun gælder fodboldområdet. Strejkevarslet holdt sig ikke inden for de regler, der gælder på området, forklarer N.O. Coops Olsen, der er chefkonsulent ved Dansk Industri, som er en af Dansk Arbejdsgivers medlemsorganisationer.

Tirsdag skal LO komme med et nyt sympatistrejkevarsel, og hvis det som ventet kun kommer til at omfatte fodboldaktiviteterne, så taber det meget af sin effekt, da fodboldturneringen alligevel ligger stille ved en eventuel fodboldstrejke.