Sydfynsk superstart i 2. division


Sydfynsk superstart i 2. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På vilje og fight sørgede FC Svendborg for, at OB's Superliga-reserver røg samme vej som klubbens førstehold - på nedtur

FC SVENDBORG

OB2

2-0

2. division vest

FODBOLD: Det var nærmest uvurderligt - det der skete for spillerne fra FC Svendborg i debutkampen i 2. division vest. Med en sejr på 2-0 over sidste sæsons nummer fire i divisionen, OB II, er sydfynboerne på tavlen allerede efter første kamp i den nye række - en sejr, der giver mentale vinger til de kommende kampe. Blandt andet er sejren en solid ballast til næste kamp mod rækkens andet oprykkerhold, Skovbakken.

OB brændte meget

Efter kampen erkendte Svendborg-træner Kurt Hansen, at heldet havde været med Svendborg. OB havde syv-otte store afbrændere med blandt andre Cristian Bolaños og nye Mark Tubæk - der ellers gjorde en god figur med et stort løbearbejde - som de største syndere.

- Ja, OB havde bolden mere end jeg brød mig om, men det kunne vi ikke gøre så meget ved... Og selvfølgelig skulle OB have scoret på nogle af holdets store chancer, lød det fra Kurt Hansen, der dog hurtigt, storsmilende tilføjede:

- Men mine spillere leverede en fantastisk fight, og det er altså målene, der tæller.
2. division
FC Svendborg - OB II 2-0 (1-0)

Mål: 17: 1-0 - Jonas Bertel Rasmussen, der på et hjørnespark header bolden i mål tæt under mål.

83: 2-0 - Jacob Udesen, der sender et dejligt indlæg i nettet med indersiden i én meters højde.

Bedste spillere: FC Svendborg: Målmand Nikolaj Larsen.

OB II: Mark Tubæk (men han skulle have scoret!).

Holdopstilling: FC Svendborg: Nikolaj Larsen - Jakob Jensen, Jonas Bertel Rasmussen, Jacob Møller, Jon Bøgedal, Anders Hjorth, Anders Staldgård, Mark Pedersen, Jonas Hvilsom, Jesper Rasmussen, Jacob Udesen.

OB II: Christian Kier - Casper Simonsen, Anders Nielsen, Mads Greve, Metin Celik, Jacob Mouritsen, Kristian Gaarde, Morten Bisgaard, Christian Bolaños, Mark Tubæk, Palle Weber.

Dommer: Casper Christensen - flere usikre kendelser.

Tilskuere: 693.

Holdenes næste kampe: 16/8 kl. 13: Skovbakken-FC Svendborg og 16/8 kl. 15: OB II-Hobro

Bemærkninger: FC Svendborg på tavlen i første kamp - det giver ro og mental styrke!

Storspil i målet

Ja, det er målene, der tæller - og specielt mål på vigtige tidspunkter i en kamp er på ønskelisten hos ethvert hold. Og FC Svendborg fik et af den slags, da Jacob Udesen efter 83 minutters spil scorede det befriende mål til 2-0 for Svendborg. Målet faldt efter at OB havde sværmet omkring Nikolaj Larsens Svendborg-mål i 20 minutter. Men odenseanerne brændte stort - og så havde Nikolaj Larsen altså også nogle pragtredninger blandt andet på et par afslutninger af Mark Tubæk.

FC Svendborg holder af at holde på bolden og spille den rundt, men på det felt måtte sydfynboerne mærke, at de er rykket en række op. Men ellers fulgte FC Svendborg særdeles godt med i tempoet i den nye række. I sådan en premierekamp er de første 15 minutter altid vigtige - specielt for et oprykkerhold. Og da spillerne fra FC Svendborg kom rigtig pænt fra det første kvarter, ja, så fik de troen på, at de kunne være med mod sidste sæsons nummer fire i rækken... Og da Jonas Bertel Rasmussen så fik scoret på et hovedstød efter hjørnespark i det 17. minut, ja, så lugtede de 693 på Høje Bøge Stadion overraskelsen.

I øvrigt: OB kan i de kommende dage i Ådalen godt tage sig nogle seriøse øvelser i dødbolde - specielt hjørnespark. Således fik OB intet som helst ud af en stribe hjørnespark - og opdækningen var ikke på plads i eget felt, da FC Svendborg scorede til 1-0.

En forudsigelse

OB-træner Jens Plambech konstaterede efter kampen tørt:

- Når man ikke kan score på syv-otte helt åbne chancer, så kan man ikke vinde en fodboldkamp. Men stor anerkendelse til Svendborg. De kæmpede godt for sejren og forstod at udnytte deres dødbolde.

Og ja, dødbolde. Før kampen gav Svendborg-træner Kurt Hansen et oplæg til kampen, hvor hans forudsigelse lød:

"Jeg tror, dødboldene afgør den her kamp."

Og han fik altså langt hen ad vejen ret.

Hos FC Svendborg lyste målmand Nikolaj Larsen altså op - og Jonas Jensen gjorde det solidt i forsvaret. Hos OB-skuffede blandt andre Metin Celik, der flere gange måtte se sig udspillet i højden... Trods sin egen markante højde. Morten Bisgaard var anonym, og Bolaños spillede på det jævne, og fik for lidt ud af mange anstrengelser.

I Ådalen bliver der garanteret slikket masser af sår i dag - med nederlagt til både OB, OB II og OB's kvinder.

I Svendborg FC flyver spillerne til gengæld garanteret ved dagens træning... Trods træthed.

Sydfynsk superstart i 2. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce