Svømmeunionen jagter ny læge til Mette Jacobsen


Svømmeunionen jagter ny læge til Mette Jacobsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVØMNING: Dansk Svømmeunion har sammen med Team Danmark indledt jagten på en ny læge til Mette Jacobsen, der i sidste uge fik en advarsel for at have brugt et dopingstof.

- Vi arbejder sammen med Team Danmark om at finde en ny læge til Mette Jacobsen. Vi anerkender, at hun skal have en læge, hun har tillid til med hensyn til sin astmasygdom. Team Danmarks læge kan henvise til eksperter på området, og så håber jeg, at hun siger ja tak til vores alternativ, siger svømmeunionens direktør, Pia Holmen.

Fik forkerte piller

Mette Jacobsens læge, Allan Bundgaard, havde sendt svømmeren nogle forkerte piller i en konvolut, og svømmeunionens direktør, Pia Holmen, opfordrer Mette Jacobsen til at droppe Allan Bundgaard. Mette Jacobsen har dog endnu ikke besluttet sig for, om hun vil fortsætter samarbejdet med Allan Bundgaard.

- Vi har ikke taget stilling til, hvad der skal ske, hvis hun ikke tager imod vores alternativ. Det gælder om at have en positiv dialog, så Mette Jacobsen kan få ro til at forberede sig til OL, mens vi samtidig kan få denne sag ud af verden, forklarer Pia Holmen, hvis kontakt til Mette Jacobsen foregår gennem svømmerens kæreste.

Dopet ved EM

Mette Jacobsen afleverede sin positive dopingtest ved EM i Madrid, hvor hun vandt bronze på 200 meter butterfly. Det Internationale Svømmeforbund, FINA, fratog Mette Jacobsen medaljen, men det var en fejl, for kompetencen til at gøre det tilhører Det Europæiske Svømmeforbund (LEN). I løbet af et par dage vil LEN beslutte, om Mette Jacobsen skal miste sin EM-medalje.

DIF med afgørelsen

Det er DIF, der i sidste ende bestemmer, om Mette Jacobsen skal med til OL i Athen. DIF's informationschef Morten Mølholm oplyser, at idrætsforbundet har modtaget dispensationsansøgninger fra både svømmeunionen og fra Mette Jacobsen.

Nu venter man bare på besked fra Det Europæiske Svømmeforbund. DIF vil træffe en afgørelse i sagen i denne uge.

Svømmeunionen jagter ny læge til Mette Jacobsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce