Svensker skriver med OB i dag


Svensker skriver med OB i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TÆT PÅ: Der mangler kun deltaljer før Pontus Segerström får kontrakt med OB
FODBOLD: Han kom, han spillede, og han overbeviste.

23-årige Pontus Segerström var kun 48 timer i Ådalen, men i modsætning til de efterhånden ganske mange andre udenlandske spillere, der har været til prøvetræning hos OB, så tyder alt på, at Segerströms besøg munder ud i en kontrakt.

- Vi er blevet enige med hans klub om at købe ham fri og mangler nu at blive enige med ham selv, siger OB-direktør Kim Brink, der vurderer det som 90 procent sikkert, at OB i dag skriver kontrakt med svenskeren - og på hans klub Brommapojkarnas egen hjemmeside fastslås det som et fact, at Segerström skifter til OB.

Og det vel at mærke en kontrakt med øjeblikkelig virkning.

Fra næstbedste række

Klubben, Brommapojkarna, er fra Superettan, den næstbedste svenske række.

Og spilleren selv er 23 år, midterforsvarer og i øvrigt trods sin unge alder anfører på holdet, som han har spillet 120 kampe for.

- Er han en spiller, du vurderer vil kunne gå ind på holdet her og nu?

- Han er først og fremmest en ung spiller, der er talentfuld. Han har potentialet, men det er jo op til trænerne at vurdere, om han er god nok til holdet, siger Kim Brink, der endnu en gang understreger, at det næsten sikre køb af Pontus Segerström intet har at gøre med den aktuelle polemik omkring Jacob "Gaxe" Gregersen, der har sagt, at han føler, han er færdig i OB.

- Segerström er en spiller, vi har fulgt længe, og det har intet med den aktuelle situation at gøre, siger Kim Brink.

- Men hvordan finder man en spiller fra den næstbedste svenske række?

- Vi er meget rundt og se fodbold. Det er hårdt arbejde, svarer Kim Brink. I øvrigt i mobiltelefon fra kampen mellem Halmstad og Hammarby i den bedste svenske række, som han så i går aftes.

Hvis Pontus Segerström kommer til at spille for OB i Superligaen kan han faktisk komme til at få sin tidligere makker fra Brommapojkarnas midterforsvar, Nicklas Carlsson, som modstander. Han spiller nemlig i AGF.

Pontus Segerström var på prøvetræning i sidste uge og nåede at spille 2. halvleg af 0-0-kampen mod West Bromwich på Høje Bøge.

Ved den lejlighed som makker med nu karantæneramte Jan Sønksen i midterforsvaret.

Imponerede Bech

Efter kampen mod West Bromwich fik han følgende vurdering med på vejen fra cheftræner, Troels Bech:

- Han gjorde et godt indtryk. Selv om han er næsten en helt generation yngre end de andre spillere i forsvaret, virkede han afklaret i sine indgreb og tilpas kynisk til, at han ser spændende ud for os. Han tager ansvar og spiller ikke kun afhængigt af, hvad hans makker i midterforsvaret foretager sig.

Svensker skriver med OB i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce