Svendborg-sejr i Randers: En regnskov af treere fra Svendborg Rabbits i Randers

Sebastian Åris er netop udtaget til landsholdet. Den 22-årige guard spillede en god kamp for Svendborg Rabbits og scorede 17 point og havde otte assister i sejren over Randers Cimbria. Foto: Katrine Becher Damkjær

Svendborg-sejr i Randers: En regnskov af treere fra Svendborg Rabbits i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange trepointscoringer banede vej for sejr til Svendborg Rabbits ude over et af de andre A-ligahold, Randers Cimbria.

Basketball: Det regnede med treere fra Svendborg Rabbits i onsdagens basketligakamp i Arena Randers, der ligger godt en kilometer fra Randers Regnskov.

Hele ni trepointscoringer ramte Svendborg Rabbits i kampen, hvor Randers Cimbria blev besejret 96-76.

Dermed fastholder Rabbits andenpladsen efter den syvende sejr ud af otte mulige i denne sæson, og Randers, der er en af konkurrenterne i A-ligaen, er nu otte point efter på femtepladsen.

De to hold fulgtes ad i første periode, hvor Sebastian Åris med fire point i træk gav Rabbits en føring på 12-9. Men Randers sluttede perioden bedst af og førte 24-23 efter de første 10 minutter.

Randers Cimbria var uden den karantæneramte storskytte Chris Nielsen, populært kaldet borgmesteren i Randers. Uden Basketligaens rekordholder med flest spillede kampe af alle - 423 - manglede Randers noget offensiv power.

Svendborg Rabbits, der for fjerde kamp i træk var uden den rygskadede amerikanske guard Brandon Norfleet, trak fra i starten af anden periode med seks point i træk til 29-24, og en treer fra Peter Møller bragte kaninerne i front 41-30.

Mikkel Plannthin var også god til at finde kurven. Rabbits-anføreren, der slet ikke fik scoret i fredags mod Bakken Bears, ramte sin anden treer denne onsdag aften til føring 48-36, og Rabbits kunne gå til pause foran 52-43.

De to netop udtagne landsholdsspillere Sebastian Åris og Peter Møller var de to Rabbits-topscorere ved pausen med hver 12 point.

Høj scoringsprocent

Amerikaneren Brantley Bynum ramte fem point i træk for Randers Cimbria i begyndelsen af anden halvleg, men hjemmeholdet kom ikke tættere på end 48-54.

Peter Møller ramte sin tredje treer til 68-55, og Mathias Kelly var også med til at sørge for en høj scoringsprocent på trepointforsøgene med en scoring udefra til 73-57. Rabbits førte 73-59 inden sidste periode.

Mod slutningen af kampen scorede Jacob Enevold otte Rabbits-point i træk til fynsk føring 96-73, og slutcifrene blev 96-76.

Rabbits ramte på 36 procent af holdets trepointforsøg, Randers ramte på 30 procent.

Topscorer for Svendborg Rabbits blev Jeremiah Ingram med 22 point. Peter Møller scorede 19 point, Sebastian Åris 17 point og otte assister, Mikkel Plannthin 14 point og Jacob Enevold 14 point. Zach Charles scorede kun fem point, men den to meter høje amerikaner hentede ikke færre end 13 rebounds.

Hos Randers blev Brantley Bynum topscorer med 20 point. Den tidligere Rabbits-spiller Marinus Mouboe scorede ni point.

Svendborg Rabbits spiller på onsdag hjemme mod endnu et A-ligahold, Næstved, der har vundet seks af de første otte kampe. Men Næstved tabte hjemme til Rabbits i sæsonstarten.

Svendborg-sejr i Randers: En regnskov af treere fra Svendborg Rabbits i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce