Svendborg missede guldet i de sidste minutter

Svendborgs Ivan Höger i klemme mellem Bakken Bears Chris Christoffersen (tv) og Jens Jensen under mandagens finalekamp.
Foto: SøRENSEN/POLFOTO

Svendborg missede guldet i de sidste minutter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selv uden superstjernen Johnell Smith var Svendborg Rabbits uhyre tæt på at nappe klubbens første DM-guld i Århus. Alligevel endte det til sidst med fynsk nedtur

For tredje år i træk ender DM-guldet hos Bakken Bears, selv om Svendborg Rabbits efter en meget lige finaleserie var meget tæt på at sikre det modsatte udfald.

Langt hen i aftenens finalekamp førte Svendborg, men i de afgørende minutter var det bjørnene, der trak det længste strå.

Svendborg Rabbits kom til Århus uden superprofilen Johnell Smith, der er rejst hjem til USA på grund af alvorlig sygdom hos sin mor.

Alligevel kom fynboerne stærkt fra start, og Billy Pharis bragte gæsterne i front 3-7, inden sigtekornet begyndte at svigte hos fynboerne. En lang fynsk scoringspause gav Bakken Bears en føring på 14-7, inden fynboerne igen kom på tavlen.

Den syvende og afgørende DM-finale udviklede sig herefter meget jævnbyrdigt, og midtvejs gik Bakken Bears til pause med en føring på 31-30, da Svendborgs Ivan Höger havde brændt to straffekast.

Fynboerne var en overgang i kampens 3. quarter foran med seks point, men afslutningen blev så intens, at en stor del af de knap 4.000 tilskuere ikke kunne holde ud at sidde ned.

De skabte kampen igennem en fantastisk kulisse,og jublen brød for alvor løs, da hjemmeholdets Andreas Jakobsen med omkring et minut tilbage af kampen sænkede en trepoint-scoring og bragte Bakken Bears afgørende foran med 67-59 efter den scoring og de to efterfølgende straffekast-point.

Det havde Svendborg ingen modtræk mod, og fynboerne må erkende, at det heller ikke blev til klubbens første DM-titel i år.

Kampen endte 71-61 i Bakkens Bears' favør.

Svendborg missede guldet i de sidste minutter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce