Svendborg gør plads til Wassim

Wassim El Banna jagter sin form, den skal muligvis findes i Svendborg.
Foto: © Robert Wengler

Svendborg gør plads til Wassim

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forwarden Wassim El Banna har fået grønt lys til at træne med FC Svendborg. En kontrakt med fynboerne har dog lange udsigter.

Den tidligere FC Hjørring og Vejle-spiller Wassim El Banna er netop returneret til Danmark efter nogle måneder i Dubai, hvor han ernærede sig som agent.

For at genoprette formen har Wassim El Banna udtrykt ønske om at træne med i FC Svendborg, hvilket træner Kurt Hansen ikke ser noget problem i:

- Jeg har snakket med Wassim, og jeg tror da også, at han kigger forbi. Men vi har ikke rigtigt snakket om mulighederne endnu, også fordi perspektiverne ikke er særligt lange, siger Kurt Hansen til hjemmesiden bold.dk.

Og selvom Kurt Hansen gerne vil beholde El Banna i sin trup, tvivler han dog på, det sker:

- - Det kan jo være, at han bare vil holde sig igang og spille her, hvilket han selvfølgelig meget gerne må. Der er ingen tvivl om at vi godt kunne bruge de kvaliteter han har, for han er en dygtig fodboldspiller. Men lige nu og her har vi ikke de store muligheder for at tilknytte spillere, slutter Kurt Hansen til bold.dk.

FC Svendborg kan dog godt bruge en målfarlig forward, da man går et svært forår i møde uden topscorer Jesper Rasmussen, der er skadet.

Svendborg gør plads til Wassim

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce