Svendborg Rabbits kan lægge luft til forfølger

Sebastian Åris har spillet en god sæson for Svendborg Rabbits og er udtaget til landsholdets EM-kvalifikationskamp mod Hviderusland 2. december i Næstved. Foto: Katrine Becher Damkjær

Svendborg Rabbits kan lægge luft til forfølger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med sejr i onsdagens hjemmekamp mod Næstved vil Svendborg Rabbits have slået et hul ned til en af konkurrenterne i topstriden.

Basketball: Med syv sejre i de otte første kampe er Svendborg Rabbits kommet godt fra land i Basketligaen, og træner Lukas Vargas mandskab kan onsdag aften lægge afstand til en af de hårdeste konkurrenter i topstriden. Rabbits, der ligger nummer to med 14 point, får besøg af Næstved, der er på en delt tredjeplads med 12 point - dog for en kamp mere end Rabbits.

Svendborg Rabbits vandt i sæsonens første udekamp 94-89 i Næstved, og hvis Rabbits kan gentage sejren på hjemmebane, vil kaninerne have vundet to af sæsonens fire indbyrdes kampe. I tilfælde af pointlighed tæller indbyrdes opgør.

Næstved må til kampen i Svendborg undvære holdets topscorer, Jordan Mathews, der afsoner sin anden og sidste karantænedag efter en batalje mod Randers-spilleren Chris Nielsen i kampen 8. november, hvor Næstved hjemme vandt 103-90. I sidste uge tabte Næstved 75-80 i Horsens, men tidligere på sæsonen vandt Næstved ude over Horsens.

Men sydsjællænderne har andre profiler som den amerikanske guard P. J. Thompson, der rammer mere end tre trepointskud i snit pr. kamp, den sydafrikanske center Chris Gabriel på 211 cm og den 195 cm høje landsholdsforward Philip Hertz.

Stærke skytter

Svendborg Rabbits vandt for en uge siden 96-76 ude over Randers i en kamp, hvor det lykkedes at ramme godt udefra med ni trepointscoringer fordelt på fem forskellige spillere. Landsholdsspiller Peter Møller ramte tre treere.

Også Svendborgs anden landsholdsspiller, Sebastian Åris, spillede en god kamp i Randers med 17 point og otte assister. Den amerikanske forward Jeremiah Ingram viste igen sin power og blev topscorer med 22 point.

Rabbits har spillet de fire seneste kampe uden den rygskadede amerikanske guard Brandon Norfleet, men alligevel er det lykkedes at vinde alle kampe bortset fra nederlaget til mesterholdet Bakken Bears.

Der er tipoff i HK Midt Arena i Svendborg Idrætscenter klokken 19.00.

Onsdagens kamp er den sidste for Rabbits inden landsholdets EM-kvalifikationskamp mod Hviderusland søndag 2. december i Næstved.

Svendborg Rabbits kan lægge luft til forfølger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce