Svendborg Rabbits fik endnu en sejr før slutspillet

Svendborg Rabbits' amerikanske forward Michael Moore i aktion i et af sæsonens tidligere opgør Stevnsgade. Michael Moore blev topscorer med 21 point i tirsdagens kamp mod Stevnsgade. Foto: Katrine Becher Damkjær

Svendborg Rabbits fik endnu en sejr før slutspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bundholdet Stevnsgade blev besejret i en kamp, hvor Svendborg Rabbits fik revancheret nederlaget til bundholdet for en måned siden.

Basketball: Svendborg Rabbits fik revanche for februar-nederlaget på 73-75 hjemme til bundholdet Stevnsgade, da Rabbits tirsdag aften i holdets sidste kamp i Basketligaens grundspil tog til Nørrebro i København og vandt 86-81 over Stevnsgade.

Dermed slutter Rabbits på sjettepladsen med otte sejre og 13 nederlag og kan gå ind til kvartfinalerne mod Næstved med to sejre som afslutning på grundspillet.

Der var comeback til Jacob Enevold Jensen. Den 215 cm høje centerspiller spillede sin første kamp i tre måneder for Rabbits, efter at han fik en fod i skridtet i overtidssejren over Næstved den 13. december. Jacob Enevold spillede 12 minutter og blev noteret for fire point og tre rebounds.

Kun Harding Nana sad udenfor hos Rabbits, men den stærke forward fra Cameroun ventes klar til den første kvartfinale mod Næstved på mandag.

Topscorer for Rabbits blev den amerikanske forward Michael Moore med 21 point. Den 21-årige guard Mathias Kelly spillede en god kamp og bidrog med 17 point. Mikkel Plannthin scorede 12 point, Terrell Harris 11 og Sebastian Åris 9 point.

Efter en lige start kom Rabbits foran 13-9 og vandt første periode 21-14.

God kamp af Kelly

Stevnsgade med en velspillende Filip Rajovic, der blev kampens topscorer med 28 point, kæmpede sig tilbage og bragte sig foran 29-24. Det fik Rabbits' italienske træner, Luca Ciaboco, til at tage en timeout.

Mathias Kelly scorede otte Rabbits-point i træk og var med til at sørge for en uafgjort pausestilling, 43-43.

Rabbits fik lagt lidt afstand i tredje periode og kunne gå ind til de sidste 10 minutter med et forspring på fire point, 64-60.

Stevnsgade nåede op på 74-74 tre minutter før tid, men modsat kampen i Svendborg i februar, hvor Stevnsgade var skarpest i de sidste minutter og vandt kampen, havde Rabbits overblikket i slutfasen denne tirsdag aften på Nørrebro.

Sebastian Åris ramte en treer til 77-74 to minutter før tid og scorede på yderligere to straffekast kort efter til 79-74. Derfra kørte Rabbits sejren hjem til 86-81.

Svendborg Rabbits spiller den første DM-kvartfinale på mandag klokken 19.00 i Arena Næstved. Svendborgs første hjemmekamp i slutspillet er torsdag 22. marts klokken 19.00, hvor der er gratis adgang til kamp to i serien mod Næstved. Man skal vinde tre kampe for at gå videre til semifinalerne.

Svendborg Rabbits fik endnu en sejr før slutspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce