Svendborg Rabbits-amerikanere klar til kamp

Mikkel Plannthin, der har lavet en tre-årig aftale med Svendborg Rabbits, kan sammen med sine holdkammerater se frem til at møde et udvalgt amerikansk hold lørdag. Foto: Michael Bager

Svendborg Rabbits-amerikanere klar til kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arbejds- og opholdstilladelse er på plads til de tre amerikanere i Svendborg Rabbits, der er klar til lørdagens træningskamp mod et hold af amerikanske stjernefrø.

Basketball: Det bliver et Svendborg Rabbits-hold i stærkeste opstilling, der lørdag klokken 17.00 i Svendborg spiller en træningskamp mod et hold af amerikanske stjernefrø fra den professionelle JBA-liga (Junior Basketball Association).

- Jeg har netop fået arbejds- og opholdstilladelsen til vores tre amerikanere, siger Rabbits-direktør Troels Mortensen til Sport Fyn torsdag eftermiddag.

De tre amerikanere er forward Zach Charles, power forward Jeremiah Ingram og guard Brandon Norfleet. De er alle nye i Rabbits-truppen i forhold til sidste sæson og kan dermed alle tre være med i lørdagens kamp, som bliver den sidste test for Rabbits inden sæsonstarten i Basketligaen næste weekend.

Der er stor interesse for træningskampen mellem Svendborg Rabbits og JBA Team USA, som er et hold bestående af professionelle spillere i alderen 17 til 22 år.

- Vi forventer cirka 1000 tilskuere, og vi har allerede solgt mange billetter til kampen, som vi betrager lidt som en slags landskamp mellem Danmark og USA, siger Troels Mortensen.

Rabbits har dog de tre førnævnte amerikanere på holdet, men resten af spillerne er danske. heriblandt velkendte profiler som Mikkel Plannthin, Sebastian Åris, Jacob Enevold og de nye spillere Peter Møller og Nicolai Hvidberg Andersen.

- Vi vil gerne have et hold med danske profiler, og vi vil gerne bygge et hold med spillere på længerevarende aftaler. Derfor har vi tegnet en tre-årig aftale med Mikkel Plannthin, vi har en to-årig aftale med Zach Charles, og vores nye træner, Lukas Varga, har vi tegnet en tre-årig kontrakt med, oplyser Troels Mortensen.

Svendborg Rabbits-amerikanere klar til kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce