Sven-Göran Eriksson forlader Notts County


Sven-Göran Eriksson forlader Notts County

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drømmen var, at de skulle følges til Premier League, men efter bare et halvt år forlader Sven-Göran Eriksson sin post som sportsdirektør i Notts County.

Et halvt år holdt forholdet mellem svenske Sven-Göran Eriksson og den engelske fodboldklub Notts County, der ligger i den fjerdebedste engelske række.

Torsdag forlod Eriksson klubben, hvor han har været sportschef. Dermed er der ikke meget tilbage af de store armbevægelser, der fulgte med ansættelsen af den tidligere engelske landstræner.

Han sagde farvel på en dag, hvor klubbens dybe finansielle problemer blev udstillet ved, at forretningsmanden Ray Trew købte klubben for ét pund.

Eriksson har sagt ja til at bestride en post som livslang præsident, og hans eftermæle synes at være i orden. Klubbens midtbanespiller Matt Hamshaw siger:

- Han missede aldrig en træningsdag - ikke engang i sne eller regn. Han stod igennem det hele. Han var en virkelig gentleman, og han var altid klar til at hjælpe spillerne.

Klubbens nye direktør roser også Eriksson for dennes tid i klubben.

- Han er gået med til at blive som livslang præsident, hvilket ikke er en rolle, hvor han får hænderne i ret meget arbejde, men det giver folk en indikation af, hvor ærefuldt det har været at arbejde sammen med Sven.

Sammen med Sven-Göran Eriksson blev Sol Campell hentet til klubben som spillerprofil, og den tidligere FCK-træner Hans Backe blev ansat som træner. I dag ingen af disse folk tilbage i klubben - det er derimod den danske målmand Kasper Schmeichel.

Sven-Göran Eriksson forlader Notts County

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce