Svær udekamp: Odense Bulldogs håber på flere mål

Spillerne fra Odense Bulldogs jubler over Søren Nielsens scoring i hjemmekampen mod Sønderjyske mellem jul og nytår. Siden har der været langt mellem snapsene, og spillerne holdt møde i tirsdags efter det store nederlag til Herlev Eagles. Foto: Nils Svalebøg

Svær udekamp: Odense Bulldogs håber på flere mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter det store nederlag hjemme mod Herlev i tirsdags skal Odense Bulldogs forsøge at rejse sig fredag aften i udekampen mod Herning, der også var ude for en slem skuffelse i tirsdags.

Ishockey: Det gik grueligt galt for Odense Bulldogs, der i tirsdags led sæsonens største hjemmenederlag, da Herlev vandt 7-1 i opgøret mellem de to nederste hold.

- Vi spillede en okay første periode, men det blev alt for ustruktureret i de sidste to perioder. Vores pasninger var dårlige, og når det først gik galt, var det svært at få samling på det hele, siger Mads True, assistenttræner i Odense Bulldogs.

Spillerne så hinanden i øjnene efter kampen.

- Spillerne holdt et møde efter kampen, hvor de fik talt tingene igennem. Vi vinder sammen og taber sammen. Nu ser vi fremad og håber vi kan spille bedre i Herning, siger Mads True om den opgave, der venter fredag aften klokken 19.30 i Kvik Hockey Arena.

Herning Blue Fox var også ude for en slem skuffelse tirsdag aften, hvor midtjyderne måtte se en føring på 4-0 i slutningen af anden periode forvandle sig til et nederlag på 4-6 i udekampen mod Rødovre.

- Herning har noget, de skal bevise, og de vil nok komme flyvende fra start, mener Mads True.

Tre nederlag mod Herning

Bulldogs har tabt de tre første kampe i denne sæson til Herning, der for blot en uge siden vandt 3-2 i Odense efter klar dominans.

- Vi var presset i store dele af kampen for en uge siden, og det bliver svært i Herning. Men vi vil arbejde hårdt og håber, vi kan score nogle flere mål. Det har været målscoringen, der har været vores største problem, siger Mads True.

Odense Bulldogs har scoret klart færrest mål af de ni hold i ligaen.

Bulldogs-træneren regner med samme trup som i tirsdags. Sebastian Ehlers og Vojtech Komarek er formentlig stadigvæk ude med skader.

- Det er dag-til-dag-skader, men vi regner ikke med, at de spiller, siger Mads True.

Odense Bulldogs har tabt syv kampe i træk og er på sidstepladsen med 16 point op til Herlev på den næste plads. Herning ligger på sjettepladsen.

- Vi vil gerne snart vinde en kamp, og vi arbejder på at blive bedre, siger Mads True.

For Odense Bulldogs handler det om at blive klar til playin-kampene om den sidste slutspilsplads. Serien mellem nummer otte og ni begynder efter sidste runde, der afvikles søndag 24. februar.

Svær udekamp: Odense Bulldogs håber på flere mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce