Svær dansk Sudirman-lodtrækning


Svær dansk Sudirman-lodtrækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det danske landshold i badminton skal op mod stærke nationer som Malaysia, Korea og Hongkong i Sudirman Cup. Tine Rasmussen fortsat tvivlsom på grund af skade.

Selvom det danske landshold i badminton er førsteseedet under VM i badminton for blandede hold, det såkaldte Sudirman Cup, bliver der ingen let vej til succes. I dag blev der trukket lod til indledende pulje, og her blev Danmark matchet med stærke nationer som Malaysia, Korea og Hongkong.

Doublespilleren Kamilla Rytter Juhl var da heller ikke helt tilfreds.

- Det er en lidt hård lodtrækning, og det er lidt irriterende. Det ville blive meget svært lige meget hvad, men det ville have været sjovere, hvis vi havde haft to lette modstandere og så en svær, så vi var sikre på at komme i semifinalen, men sådan er det ikke, siger Kamilla Rytter Juhl i en pressemeddelelse.

Danmarks måske stærkeste kort damesinglen, Tine Rasmussen, er skadet og derfor tvivlsom til turneringen. Ifølge Kamilla Rytter Juhl har holdkammeraten afgørende betydning for mulighederne for dansk succes.

- Tine er en rigtig vigtig spiller, og hun er selvfølgelig en spiller, som ikke er let at erstatte. Det bliver to helt forskellige turneringer, om Tine er med eller ej, siger hun.

Svær dansk Sudirman-lodtrækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce