Superligaspiller forfalskede låneansøgning

Ekstra Bladet skriver, at en falsk underskrift er årsagen til, at Christopher Poulsen blev fyret i Silkeborg.
Foto: Claus Bonnerup/POLFOTO

Superligaspiller forfalskede låneansøgning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nu forhenværende Silkeborg-spiller Christopher Poulsen er blevet fyret, fordi han forfalskede en underskrift af to af klubbens direktører.

En fejlslagen vindmølleinvestering pressede Silkeborg-spilleren Christopher Poulsen så hårdt økonomisk, at han forfalskede sin direktør Kent Madsens og økonomidirektør Claus Christensens underskrift for at få et nyt banklån.

Det skriver Midtjyllands avis onsdag, hvor man bringer et længere interview med den nu fyrede Silkeborg-spiller.

Christopher Poulsen blev afskediget omgående, da banken henvendte sig til klubben for at høre nærmere om lånet, og forfalskningen blev opdaget.

- Med regningen på 100.000 euro knækkede filmen for mig, selv om det ikke kun var mig, der skulle betale det.

- Jeg kunne ikke magte det, så derfor prøvede jeg at låne nogle penge, og så skrev jeg under både for mig selv og klubben. Men jeg prøvede at få det stoppet igen, siger Poulsen til avisen.

Christopher Poulsen investerede i et vindmølleselskab, som blev ramt af, at flere af de andre investorer ikke kunne betale.

Derfor endte han med at sidde som direktør for et selskab, der havde brug for ekstra kapital, og det førte ham altså ud i bedrageri.

- Det har været ekstremt voldsomt, hvad der har været af pres. Det hele kuldsejlede, og jeg kunne ikke overskue det mere, siger han til avisen.

Christopher Poulsen har spillet i Silkeborg siden 2010, ligesom han også var i klubben fra 2002 til 2005. Han har tidligere optrådt for FC Midtjylland og Viborg.

Superligaspiller forfalskede låneansøgning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce