Superligaklubber gør klar til at rykke ned


Superligaklubber gør klar til at rykke ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er fortsat fire superligaklubber, som kan ende med at rykke ned i 1. division på søndag.

Det er afgørelsens time i Superligaen, når sidste spillerunde bliver afviklet på søndag. Fire klubber kan fortsat rykke ned i 1. division.

Det drejer sig om Esbjerg, Randers FC, Lyngby og AaB, hvoraf to rykker ned. Ingen af klubberne ønsker at snakke så meget om udsigten til at spille i 1. division, men hovedparten har allerede rustet sig til en tur ned i den næstbedste række.

Lyngbys direktør Birgit Aaby har tilmed budgetteret med en nedrykning.

- Vi er i den situation, at vi slet ikke havde regnet med at ligge så godt, som vi gør nu. Så vi har budgetteret med at rykke ned og har kun ni spillere, hvis kontrakter ikke udløber til sommer, forklarer Aaby.

I Randers FC har direktør Jacob Nielsen ligeledes taget højde for en eventuel nedrykning.

- Hvis vi redder os, er det status quo, men vi kører med to budgetter. Vi har tilpasset vores økonomi, så der også er en del spillere, der går ned i løn, hvis vi skulle rykke ned, siger Jacob Nielsen.

Også i Esbjerg har kuglerammen været fremme, og selv om fokus er på at klare frisag i sidste øjeblik, så har direktør Niels Erik Søndergaard erkendt alvoren.

- På tv-delen ligger den altafgørende forskel. Der er stor økonomisk forskel. Det kommer også an på, hvor godt vi har fat i vores sponsorer og tilskuere, siger Niels Erik Søndergaard.

For AaB-direktør Lynge Jakobsen har det været den vanskeligste periode i hans tid som sportsdirektør, men han nægter i modsætning til kollegerne at tale om konsekvenserne af en eventuel nedrykning.

- Det har hele tiden været et tabu for os. Det var det også, da der var 12 kampe tilbage. Så lang tid vi spiller om det, og så lang tid vi selv er i stand til at afgøre tingene, vil vi ikke snakke nedrykning, siger Lynge Jakobsen.

Superligaklubber gør klar til at rykke ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce