Superligaen ligner igen sig selv

AGF's Ulrik Lindkvist (tv.) i en flot luftduel med FC Københavns tjekkede tjekke, Zdenek Pospech.
Foto: Thorkild Amdi/POLFOTO

Superligaen ligner igen sig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morten Nordstrands pragtmål var nok for FC København i opgøret mod AGF

FODBOLD: FC København sejrede pligtskyldigt 1-0 over AGF i aftenkampen i Parken.

Igen viste århusianerne fremgang i forhold til sidste sæson, for gæsterne prøvede til sidste fløjt at skaffe en sensationel udligning.

Peter Graulund havde muligheden i overtiden, men gled i skudøjeblikket.

Derfor kunne FCK-formand Flemming Østergaard kunne fra den klassiske position ved sidelinjen registrere de tre point, som så småt giver tabellen er normalt præg.

FCK lod i store dele af kampen bolden køre rundt i nydelige mønstre, men hjemmeholdet manglede skarphed i front. Morten Nordstrand score det enlige mål efter 19 minutter på et pragtfuld hovedstød efter oplæg af Pos-pech.

Tabellen fortæller

FC Midtjylland er i front efter 4-0 afklapsningen af OB, og sidste sæsons sølvvindere lægger dermed an til et nyt ryk mod medaljer.

OB holder dog fortsat andenpladsen, men Brøndby har ligeledes ni point efter lørdagens 1-0 sejr i Horsens, hvor de blågule dog langtfra imponerede. Østjyderne havde i slutfasen relativt nemt ved at spille sig til chancer.

Brøndby rykker

Men Brøndby hentede tre point på udebane mod sidste sæsons overraskelse, og det tæller mere end al snak.

Randers er nummer fire efter 1-1 i FC Nordsjælland, hvor Marc Nygaard fem minutter før tid med et løjerligt knæspark skaffede det vitale point. Bajram Fetai havde bragt Farum-holdet foran 20 minutter før tid på straffespark.

Men det er den slags hårdt tilkæmpede uafgjorte, som ofte gør forskellen i en sæson, og Randers er uden nederlag i de første fire kampe.

På samme vis var Esbjergs ene point i Aalborg i lørdagskampen en indikation af, at vestjyderne nok skal overvinde den magre pointhøst i starten.

I toppen var det så runden, hvor OB's autoritative og løfterige optræden i de tre første runder fik nogle grumme ridser af indsatsen i Herning.

AaB ud i gysere

Men nu venter fodbold-Danmark i spænding på midtugens AaB-kamp mod Kaunas, for nordjyderne kan med en Champions League-billet skaffe sig stærke finansielle kort til de kommende sæsoner.

Mandagens bundgyser hedder Vejle-SønderjyskE, og sammen med AGF og Horsens kan det nemt ligne aktørerne i den lange og enerverende bundstrid.

Superligaen ligner igen sig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce