Superglad Nicki P. - skuffet Hans Andersen


Superglad Nicki P. - skuffet Hans Andersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SPEEDWAY: Den fynske speedwayverdensmester Nicki Pedersen snuppede guldet foran den forsvarende mester og fynske rival, Hans Andersen, da den danske speedwayelite fredag aften var samlet til anden afdeling af det individuelle DM i vestjyske Outrup. Og det resultat skabte jubel hos Nicki Pedersen - og skuffelse hos Hans Andersen.

- Hans kører rigtig godt, men jeg har nogle superstarter for øjeblikket. Det kan blive en fantastisk sæson, men jeg tager ingenting for givet, lød det fra en storsmilende Nicki Pedersen efter sejren.

19. juli var Nicki Pedersen med til at vinde hold-VM for Danmark, i aftes blev han individuel danmarksmester for femte gang, og i VM-serien fører han for øjeblikket med 15 point foran anstralske Jason Crump. Nærmest paradoksalt virker Nicki Pedersen til at være i sit livs form, netop som han har fået konstateret, at hans galdestenssygdom er forværret.

- Jeg mærkede kun en rumlen i maven i dag - ikke noget, der betød noget for mit fokus, sagde Nicki Pedersen.

Den forsvarende mester, Hans Andersen, var kontant i sin kommentar til sølvmedaljen. Han sagde efter DM-løbet:

- En andenplads er jo den første taberplacering!

På sejrspodiet viste Hans Andersen dog stor glæde over sølvet - han var nærmest i pardans med Nicki Pedersen. De to fynske rivaler ser ud til at have det bedre med hinanden end nogensinde tidligere.

Hans Andersen var i øvrigt i finaleheatet tæt på at køre op bagi Nicki Pedersen. Det skete, da Hans Andersen efter starten forventede at Nicki Pedersen ville gå op i banen - ligesom i semifinalen ved det seneste Grand Prix i Prag - og Hans Andersen så kunne gå indenom - også ligesom i Prag. Nicki Pedersen gik imidlertid ikke op i banen, og Hans Andersen måtte foretaqe en dramatisk undvigemanøvre, der sendte ham helt ned på finaleheatets tredjeplads. Alligevel havde Hans Andersen nok point til det samlede sølv.

- En kørefejl fra min side, lød det ærgerligt fra Hans Andersen.

Fra Nicki Pedersen var meldingen kontant:

- Jeg laver ikke samme fejl to gange i træk!

3842 så på i Outrup, hvor en også stærkt kørende - men lidt svingende - Niels-Kristian Iversen ramte tredjepladsen. Kenneth Bjerre blev nummer fire. Altså fire af de fem hold-VM-kørere på de fire førstepladser. Bjarne Pedersen stillede ikke op i Outrup på grund af en skade.

Superglad Nicki P. - skuffet Hans Andersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce