En kamp mellem Brian Nielsen og Evander Holyfield kan sælges som pay-per-view, uden at det skal ske ved et Mikkel Kessler-stævne, vurderer Viasats sportschef.
Hvis bokseren Brian Nielsen kommer tilbage i ringen og får en kamp mod den tidligere verdensmester Evander Holyfield, kan kampen sælges som pay-per-view uden at have Mikkel Kessler på plakaten ved samme stævne.

Det vurderer Peter Nørrelund, sportschef hos Viasat, der også udbyder Mikkel Kesslers kampe i Super Six-turneringen som pay-per-view.

- Jeg tror sagtens, at kampen kan laves ved et selvstændigt stævne. Forudsat at Brian Nielsen er fit for fight, mener jeg, at en kamp mellem Evander Holyfield og ham er en så stor begivenhed, at den kan gå på pay-per-view, siger Peter Nørrelund.

Han understreger, at der er lang vej endnu, før en kamp mellem Nielsen og Holyfield kan komme på tale.

44-årige Brian Nielsen har dårligt knæ, og det er endnu uafklaret, om lægerne giver grønt lys til, at han kan få lavet sit knæ og genoptage karrieren på højt plan.

Men hvis det går i orden, og Brian Nielsen gør et godt indtryk i en eller flere kampe før et møde mod Holyfield, kan Peter Nørrelund sagtens se fornuften i at lave et pay-per-view-stævne med Brian Nielsen mod Holyfield som hovedkamp.

- Brian Nielsen appellerer bare fantastisk godt, og det kan man også se på den dækning, som medierne vælger at lave af denne historie.

- Og hvis du ser Holyfields rekordliste, så vil jeg faktisk mene, at han er den største sværvægtsbokser siden Muhammad Ali. Han har vundet over næsten alle de store over to årtier, siger Peter Nørrelund.