Strudal vil se flere mål af Ronnie Schwartz i Brøndby


Strudal vil se flere mål af Ronnie Schwartz i Brøndby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ronnie Schwartz skal score flere mål for Brøndby, end det er sket hidtil, mener angrebstræner Mark Strudal.

Teemu Pukki, Johan Elmander og Ronnie Schwartz skal oppe sig i Brøndby.

Mark Strudals altoverskyggende fokus er at få de offensive spillere i Brøndby til at banke boldene i kassen, og klubbens angrebstræner er derfor begejstret for den modenhed, spillerne har vist.

- Vi har fået et rigtig fint tegn fra spillerne på den måde, de præsenterer sig efter ferien - specielt også for angriberne, hvor vi har noteret os, at Pukki er tilbage fra ferie i en bedre form, end han nogensinde har været før.

- Hans fedtprocent er et godt stykke under vores krav, så det er topklasse. Det er en dejlig modenhed fra ham, at han tager det alvorligt og ved, vi har et vigtigt forår foran os, siger Strudal til klubbens hjemmeside.

Angrebstræneren er dog ikke kun begejstret for den finske topscorers indsats i ferien. Også Christian "Greko" Jakobsen og Ronnie Schwartz har imponeret Strudal efter ferien.

- Jeg vil gerne have, at Ronnie hæver sin scoringsfrekvens en smule. Han har ligget til det og har gjort mange ting rigtigt. Han har rykket sig sindssygt meget i selve angrebsdelen af træningen.

- Han er bevidst om tingene, og det ligger og lurer lige om hjørnet. Foråret er sindssygt vigtigt for ham. Han skal igennem hele opstartsfasen uden problemer, så han er topklar til foråret.

- Så skal der nok komme nogle ekstra procenter fra ham, lyder det fra Strudal.

Når Brøndby-truppen rammer Portugal 29. januar og 11 dage frem i en træningslejr, bliver der skruet op for angrebstræningen.

- Vi går ikke ind og smadrer helt vildt på kassen, før grundformen er på plads. De skal være klar til den ekstra belastning, der er i de øvelser.

- Når støvet har lagt sig efter de første par uger, så begynder vi finjusteringen med hensyn til positioner og detaljerne både teknisk og taktisk.

- Der kommer vores træningslejr i Portugal på et perfekt tidspunkt, fortæller en forventningsfuld Strudal.

Brøndby spiller sin første træningskamp i opstarten mod FC Roskilde på fredag klokken 16.

Strudal vil se flere mål af Ronnie Schwartz i Brøndby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce