Stort nederlag: Svendborg Rabbits fik klø før kvartfinalen

Demonte Flannigan var et af få lyspunkter hos Svendborg Rabbits i kampen mod Næstved. Foto: Katrine Becher Damkjær

Stort nederlag: Svendborg Rabbits fik klø før kvartfinalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved vandt stort over Svendborg Rabbits i mandagens basketligakamp. Om 14 dage mødes de to hold igen i DM-kvartfinalerne.

Basketball: Svendborg Rabbits skal spille langt bedre end i mandagens opgør i Arena Næstved, hvis Rabbits skal gentage sidste sæsons bedrift, hvor det sydfynske hold som undertippet sendte Næstved ud af kvartfinaleserien med tre sejre.

I år mødes de to hold også i kvartfinalerne. Det er en kendsgerning efter mandagens basketligakamp, hvor Næstved med en sejr på 106-79 har sikret sig tredjepladsen, mens Rabbits slutter som nummer seks.

Rabbits var igen uden de skadede store folk Harding Nana og Jacob Enevold Jensen, og det gav Næstved let spil under kurven. Den store sydafrikaner Chris Gabriel fintede sig fri til flere scoringer i første periode, hvor Næstved hurtigt kom foran 14-6.

Hjemmeholdet spillede i et højere tempo, end Rabbits-forsvaret kunne følge med i. Demonte Flannigan var eneste lyspunkt hos Rabbits i første periode, hvor den atletiske amerikaner scorede seks point på et minut til reducering 23-18.

Men Næstveds landsholdsspiller Philip Hertz satte to treere i træk til 31-18, og Næstved førte 33-20 efter første periode.

Det veloplagte hjemmehold dominerede også i anden periode. Rabbits havde svært ved at komme til kurven og fik først langt inde i anden periode tilkæmpet sig de første straffekast i kampen.

Efter en halvlegsføring på 55-35 fortsatte Næstved med at køre kaninerne over. Næstved vandt også tredje periode og førte 86-60 inden de sidste 10 minutter.

Rabbits tabte også sidste periode og endte med at få et nederlag på 27 point.

Næstved var træfsikker på straffekastlinjen og ramte på 17 af 18 straffekast. Næstved var også skarp fra trepoint-linjen med 13 treere på 31 forsøg, svarende til 41 procent. Rabbits ramte kun på hver fjerde trepointforsøg, fire ud af 16.

Topscorere for Rabbits blev Terrell Harris med 23 point og Demonte Flannigan med 18 point.

I slutspillet er Harding Nana formentlig klar til at spille for Rabbits, og hans styrke under kurven bliver der brug for. Næstved fik 32 rebounds mod kun 22 til Rabbits.

De to hold spiller den første kvartfinale mandag 19. marts.

Inden da spiller Svendborg Rabbits på torsdag den sidste hjemmekamp i grundspillet mod Randers Cimbria.

Stort nederlag: Svendborg Rabbits fik klø før kvartfinalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce