Store danske VM-ambitioner i banecykling


Store danske VM-ambitioner i banecykling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods afbud til 4000-meter-holdet vil Danmarks Cykle Union ikke slække på ambitionen om tre medaljer - heraf to af guld - forud for VM i banecykling i Ballerup.

Det var lidt af en våd klud i ansigtet. Men i Danmarks Cykle Union (DCU) har man sundet sig oven på Michael Mørkøv og Alex Rasmussens afbud til 4000-meter-holdet, der skal forsvare VM-titlen i forfølgelsesløb på hjemmebanen i Ballerup i marts.

For selvom også lokomotivet Casper Jørgensen fortsat er mere end tvivlsom efter et år med skader, har DCU valgt at fastholde forhåbningerne om en guldmedalje i den klassiske banedisciplin.

- Der skal ske magi, hvis vi skal gentage guldet. Men hvis Casper bliver klar, har vi stadig tre ud af fire ryttere fra finaleløbet sidste år med (Casper Jørgensen, Michael Færk og Jens-Erik Madsen, red.), og så har vi altså et stærkt hold. Men England, Australien og New Zealand er nok favoritter, men vi kan godt gøre det på en god dag, siger sportschef Lars Bonde.

Men han erkender også, at der er en stor risiko for, at ambitionen ikke går i opfyldelse.

- Alex var klart vores bedste mand sidste år, og han er ude. Alene det sætter ambitionen i perspektiv. Men de seks-otte ryttere, vi har haft inde over holdet, har gjort det godt, så vi tror på det, siger Lars Bonde.

Alex Rasmussen og Michael Mørkøv har valgt holdløbet fra, fordi det ikke passer med deres forberedelser til landevejssæsonen.

I alt satser det danske hold på tre medaljer til VM, og heraf skal de to være af guld.

VM bliver kørt i Ballerup Super Arena mellem den 24. og 28. marts.

Store danske VM-ambitioner i banecykling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce