Stor ros til Bendtner


Stor ros til Bendtner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nicklas Bendtner var en af banens bedste i 1-1 kampen mod Holland, men Arsenal-spilleren var ærgerlig over ikke at få scoret.

Det lover godt for det danske landshold i fremtiden, hvis Nicklas Bendtner fortsætter sit gode spil, som han viste torsdag aften i 1-1-kampen mod Holland. Selv ville Arsenal-angriberen gerne have krydret indsatsen med et mål.

- Jeg synes, at jeg spillede en fin kamp. Men Edwin van der Sar spillede en endnu bedre kamp. Jeg ville gerne have scoret, men det må vente til en anden gang. Men jeg har været igennem en proces, hvor jeg har udviklet mig utrolig meget både taktisk, mentalt og spillemæssigt, sagde Bendtner efter kampen.

Landstræner Morten Olsen kaldte Bendtners indsats "fantastisk", og angrebskollega Jon Dahl Tomasson havde også stor ros til makkeren.

- Bendtner spillede en brandkamp. Han er vokset med opgaven. For et år siden var han ikke klar. Det er han nu. Han indeholder nogle fantastiske redskaber og har mulighed for at blive en klassespiller, sagde en småskadet Jon Dahl Tomasson, der i øvrigt var pessimistisk om at nå at blive klar til på søndag mod Polen, hvor han ellers kan runde landskamp nummer 100.

Stor ros til Bendtner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce