Stor profil vender hjem til Odense Bulldogs

Michael Eskesen har tidligere spillet 259 ligakampe for Odense Bulldogs. Nu er den 32-årige back klar til igen at spille med trøje nummer 26 og det store C på brystet i rollen som kaptajn. Foto: Nils Svalebøg

Stor profil vender hjem til Odense Bulldogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere holdkaptajn Michael Eskesen vender efter et par år i norsk ishockey tilbage til Odense fra næste sæson. Den 32-årige solide back har skrevet en toårig kontrakt med Odense Bulldogs, hvor han igen skal være holdets anfører.

Ishockey: En af de stolte fynske ishockeysønner vender hjem til sin fynske barndomsklub. Michael Eskesen, der de seneste to sæsoner har spillet for den norske klub Stjernen fra Frederikstad, har skrevet en toårig kontrakt med Odense Bulldogs og tiltræder efter sommerferien. Dermed er der udsigt til en mærkbar forstærkning til den fynske ishockeyklub, der i den forgangne sæson sluttede sidst i Ishockeyligaen.

32-årige Michael Eskesen har spillet i alt 259 ligakampe for Bulldogs og produceret 69 point. Han har undervejs i karrieren også haft afstikkere til Rødovre, Sønderjyske og stjernen i Norge. Den rutinerede back har med sin samlende figur og sine vellidte lederegenskaber ofte haft roller som kaptajn eller assisterende kaptajn på de hold, han har spillet for. Således var han kaptajn i både Bulldogs og Stjernen, og den rolle får han også i Odense Bulldogs i den kommende sæson.

- Lige siden Michael rejste til Norge for at spille, har det været et stort ønske for mig, at vi en dag kunne få Michael hjem igen. Jeg er derfor utrolig glad for, at det nu kan lade sig gøre at få det ønske opfyldt. Michael kommer med en enorm erfaring og vindermentalitet, og han vil være et forbillede for vores unge backs, der vil kunne suge til sig af hans ishockeyevner. Dette er en vigtig signing i vores projekt med at genrejse Odense Bulldogs og viser, at Bulldogs er et hold man skal regne med i den kommende sæson, siger Odense Bulldogs' sportschef, Henrik Benjaminsen.

Den rutinerede back Michael Eskesen vender hjem til Odense Bulldogs efter to år i norsk ishockey. Foto: Yilmaz Polat
Den rutinerede back Michael Eskesen vender hjem til Odense Bulldogs efter to år i norsk ishockey. Foto: Yilmaz Polat

Glæder sig til Odense

Michael Eskesen glæder sig til gensynet med Odense.

- Det er fantastisk at skulle vende hjem til Odense og til Bulldogs. Efter et par år i Norge glæder jeg mig til igen at skulle spille for min "barndomsklub" foran de loyale Bulldogs-fans og alle sponsorerne og samtidig bidrage til den genopbygningsproces, som er igangsat for ishockeysporten i Odense, siger Michael Eskesen og fortsætter:

- Det har været nogle hektiske dage, men nu er det hele endelig faldet på plads. Efter samtaler med min tidligere klub omkring fremtiden og de udfordringer, der var både økonomisk og sportsligt, er klubben og jeg i god ro og orden blevet enige op at opsige samarbejdet et år før tid. Når døre lukkes, åbnes der nye, og jeg er derfor rigtig glad for, at jeg har fået muligheden for igen at spille for Bulldogs, hvor jeg altid har haft god kontakt til personerne i og omkring klubben.

- Jeg har haft konstruktive samtaler med Pelle Svensson, og jeg er helt klar over hvilket projekt, jeg fremover skal være en del af. Klubben er i gang med en genopbygningsfase, hvor økonomi og sport går hånd i hånd. Det nye fundament og den nye kultur vil jeg gøre mit bedste for at bidrage positivt til. Jeg håber, at jeg med min erfaring vil være en både udviklende og stabiliserende faktor i opbygningen - såvel i omklædningsrummet som på isen.

- Nu forestår et par travle måneder med sommertræning og flytning fra Norge til Danmark men familien og jeg glæder os meget til at komme hjem til Odense, siger Michael Eskesen.

En vigtig rolle

Odense Bulldogs' svenske cheftræner, Pelle Svensson, ser frem til at indlemme Michael Eskesen i truppen til den kommende sæson.

- Michael Eskesen er en særdeles stærk og vigtig tilgang til Bulldogs. Michael vil tilføre vores hold både erfaring, defensiv styrke og stabilitet. Jeg har talt med Michael flere gange i løbet af sidste sæson, og jeg er sikker på, at han kommer tilbage til Odense med professionel tilgang, både på og uden for isen, siger Pelle Svensson.

- Først og fremmest får vi en særdeles dygtig ishockeyspiller, som endnu har mange år tilbage på absolut højeste niveau. Og dertil får Bulldogs med Michael Eskesen tilført en person, der som spiller er seriøs i alle sine forberedelser til træning og kamp, og som vil blive et forbillede og rollemodel for vores unge spillere. En holdkammerat, som de kan lære af. Bulldogs får en leder på isen, som mestrer en god dialog med medspillere, modstandere og dommere. At der kommer et "C" på trøje nr. 26 er Michael og jeg enige om, og jeg ser frem til, at han påtager sig rollen som holdkaptajn, siger Pelle Svensson.

Michael Eskesen begynder i Odense Bulldogs 1. august, og kontrakten løber frem til sæsonafslutningen i 2021.

Stor profil vender hjem til Odense Bulldogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce