Stor optimisme hos Chelsea-anfører


Stor optimisme hos Chelsea-anfører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chelsea-anfører John Terry håber, at englænderne kan udnytte 0-0-resultatet i Barcelona til at sikre sig en plads i Champions League-finalen.

Lettelsen var stor hos Chelsea-anfører John Terry, efter at englænderne her til aften fik 0-0 i Barcelona i det første opgør om en plads i Champions League-finalen. Terry og holdkammeraterne blev udsat for et stort pres af spanierne, men englænderne holdt stand og har nu gode chancer for at spille sig i finalen for andet år i træk.

- Vi stod rigtig godt bagude og leverede en fantastisk præstation. Det var vigtigt, at de ikke fik scoret, sagde John Terry efter kampen.

- Forhåbentlig kan vi udnytte det til vores fordel på Stamford Bridge, fortsatte Chelsea-anføreren.

Barcelonas Samuel Eto'o var modsat John Terry ikke tilfreds med kampens udfald.

- Vi havde alle chancerne. Jeg tror ikke på, at de kan spille returopgøret så defensivt. Vi må se, hvordan de griber det an. Vi vil i hvert fald forsøge at score det mål, som kan sende os i finalen, sagde Samuel Eto'o.

Barcelona møder svækket op til næste uges returopgør på Stamford Bridge, da forsvarsspilleren Rafael Marquez måtte udgå af kampen med en knæskade, der holder ham ukampdygtig i resten af sæsonen. Også forsvarskollegaen Carles Puyol misser returopgøret på grund af karantæne.

Stor optimisme hos Chelsea-anfører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce