Stor matchbold til Esbjerg


Stor matchbold til Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg rykkede søndag et godt stykke fri af bunddyndet i SAS Ligaen efter hjemmesejr på 3-2 over Vejle. Nu skal meget gå galt, hvis Esbjerg skal rykke ned

Det ligner i den grad, at der også i næste sæson spilles SAS Liga-bold på Blue Water Arena i Esbjerg. Søndag satte man sæsonrekord med 9147 tilskuere i den vitale 3-2-sejr over Vejle og lagde dermed pæn afstand til nedrykningsstregen.

- Der skal gå meget galt, hvis vi skal rykke ned. Det er en stor matchbold, vi har nu, fastslog Esbjergs Mikkel Vendelbo oven på sejren.

Midtbanespilleren, der var manden bag Esbjergs første mål tildelte sin genkomne Esbjerg-træner Ove Pedersen en stor del af æren for det, der nu ligner en redning.

- Vi ved, hvad vores koncept er, og det er det, vi spiller efter. En stor del af det er Ove Pedersens fortjeneste. Han gør det meget klart for os, hvordan vi skal spille, sagde Vendelbo.

Esbjerg-træner Ove Pedersen ville ikke anerkende, at Esbjerg nu er reddet, men kunne godt forstå, at andre vil.

- Alle dem, der bedømmer os siger, at vi er reddet, og det kan jeg godt forstå, men det vil du aldrig få spillere eller trænere til at sige, før det er helt sikkert, forklarede Esbjerg-træneren med et smil på læben.

Stor matchbold til Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce