Stor mand er væk: Høj Svendborg Rabbits-spiller er stoppet

Nicolai Hvidberg Andersen, har spillet sin sidste kamp for Svendborg Rabbits. Den 204 cm høje spiller er stoppet i den sydfynske basketligaklub, der har vundet de fire første kampe i Basketligaen. Foto: Michael Bager

Stor mand er væk: Høj Svendborg Rabbits-spiller er stoppet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 204 cm høje Nicolai Hvidberg Andersen er ikke længere en del af Svendborg Rabbits, som onsdag aften skal forsvare holdets position som ubesejret, når Stevnsgade kommer på besøg.

Basketball: Der er en vild kanin mindre i flokken, når Svendborg Rabbits onsdag aften træder ind på banen til hjemmekampen mod Stevnsgade i Basketligaen.

En af holdets nye spillere, den 204 cm høje Nicolai Hvidberg Andersen, er ikke længere en del af Svendborg Rabbits.

- Det skyldes, at Nicolai overvejer at holde en pause fra basketball. Han har valgt at flytte tilbage til Jylland for at være tættere på familie og venner. Det er ikke fordi, han har været utilfreds med Svendborg Rabbits, siger Troels Mortensen, direktør i Svendborg Rabbits.

- Vi er kede af, at Nicolai ikke længere er en del af holdet, siger Troels Mortensen, der havde skrevet en to-årig kontakt med Nicolai Hvidberg Andersen.

I søndags var Nicolai Hvidberg Andersen ikke med, da Svendborg Rabbits vandt 98-80 ude over Værløse.

22-årige Nicolai Hvidberg Andersen, der tidligere har spillet i Bakken Bears' udviklingsklub EBAA og den stærke finske liga, kom til Svendborg op til denne sæson. Han har i de første ligakampe primært været brugt som aflastningsspiller for 215 cm høje Jacob Enevold under kurven. Nicolai Hvidberg Andersen har i snit spillet otte minutter pr. kamp, hvor det er blevet til 3,3 point og 2,3 rebounds pr. kamp.

Svendbog Rabbits vil nu forsøge at finde en erstatning for Nicolai Hvidberg Andersen, så klubben igen er godt dækket ind på centerpladsen.

Topscorer tvivlsom

Trods det pludselige farvel til en af holdets spillere er Svendborg Rabbits klar favorit i onsdagens hjemmekamp mod Stevnsgade. Rabbits, der spiller i A-ligaen, har vundet de fire første kampe i Basketligaen, mens Stevnsgade fra B-ligaen har tabt de fire første kampe. Tre af Stevnsgades modstandere har været A-ligahold, mens tre af Rabbits' modstandere har været B-ligahold.

- Vi har fået nogle forventede sejre, men vi respekterer enhver modstander. Vi prøver ikke at komme for højt op, siger Lukas Varga, træner for Svendborg Rabbits.

I søndagens sejr over Værløse manglede Rabbits også holdets amerikanske topscorer, Jeremiah Ingram, der var ude med influenza. Han skulle være frisk igen til onsdagens kamp. Til gengæld er en anden amerikaner, Brandon Norfleet, der blev topscorer med 24 point i søndagens sejr, blevet ramt af influenza, så han er tvivlsom til onsdagens kamp.

- Hvis Brandon ikke kan spille, vil vi savne ham. Men vi har nok spillere, der kan steppe op og tage over, mener Lukas Varga.

Der er kampstart onsdag klokken 19.00 i HK Midt Arena, som Svendborg Idrætscenter hedder, når Svendborg Rabbits spiller.

Stor mand er væk: Høj Svendborg Rabbits-spiller er stoppet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce