Stor golfturnering til Odense

Odense Eventyr Golf i det sydvestlige Odense skal i september 2018 lægge baner til Ecco Touren. Foto: Odense Eventyr Golf

Stor golfturnering til Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den prestigefyldte golfturnering Ecco Tour lægger vejen forbi Odense Eventyr Golf i september 2018.

Golf: Odense er blevet tilføjet til ruten for den danske golfturnering Ecco Tour - en udviklingsturnering rangeret lige under den europæiske challengetour. Det betyder, at man i september 2018 kan opleve nogle af de bedste danske og skandinaviske golfspillere i Odense Eventyr Golf.

- Jeg er rigtig, rigtig glad for, at Odense Eventyr Golf kan tiltrække en stor turnering som ECCO Touren. Det er en fantastisk mulighed for os til at vise vores flotte og dejlige bane frem - både for nogle af Danmarks og Skandinaviens bedste golftalenter, for en masse golftilskuere og selvfølgelig for vores medlemmer - og det er enestående mulighed for at tilbyde golf fra øverste hylde her i Odense, siger golfklubbens administrerende direktør, Rikke Mølhave Thorborg i en pressemeddelelse.

Ejeren af ECCO Touren, Flemming Astrup er også begejstret for at have fået den fynske hovedstad på ruten.

- Odense Eventyr Golf er et fantastisk sted til afvikling af en stor professionel golfturnering. Bane, klubhus og træningsfaciliteter er af højeste kvalitet, og jeg er sikker på, at det bliver en spændende uge med masser af action. Der vil helt sikkert være nogle gode og kendte navne i feltet til september, og der vil helt sikkert også løbe nogle spillere rundt, som om ganske få år vil være at finde på Europa Touren. Det skal blive spændende at se, hvordan de vil angribe Odense Eventyr Golf, siger han.

Selve turneringen i Odense hedder Tinderbox Charity Challenge by the Agger Foundation og er en velgørenhedsturnering, hvor det indsamlede beløb kommer til at gå til et velgørende formål, der dog ikke er på plads endnu. Det glæder direktøren i Odense Eventyr Golf.

- Jeg er meget begejstret over konceptet, og jeg håber, at der bliver samlet rigtig mange penge ind, og at turneringen i det hele taget bliver en kæmpe succes. Jeg tør i hvert fald godt love, at faciliteterne er klar til september, siger Rikke Mølhave Thorborg.

Ecco Touren bliver for de fleste golfspillere set som startskuddet til en professionel karriere og jagten på en plads i den store European Tour. Blandt andet har profilerne Thorbjørn Olesen, Lucas Bjerregaard og Joachim B. Hansen tidligere slået slag på touren, og når turneringen starter i Spanien i 2018 er det med lokale spirer som Gustav Frimodt, Peter Launer Bæk og Frederik Andersen på deltagerlisten.

Den odenseanske golfklub fejrer samme år 25 års jubilæum, og der er lagt op til en stor begivenhed fra den 10.-14. september.

Ecco Tour-ruten
13.-15. februar: Spanien 18.-20. februar: Spanien

25.-27. april: Rømø

02.-04. maj: Langesø

08.-10. maj: Hamborg

30.-01. maj/juni: Silkeborg

14.-15. juni: Holstebro

01.-03. august: Esbjerg

12.-14. september: Odense

19.-21. september: Trelleborg

03.-05. oktober: Himmerland
Odense Eventyr Golf har 27 huller og er hjemmebane for både elite-, junior- og seniorspillere. Fra den 10.-14. september kommer Ecco Touren forbi. Foto: Odense Eventyr Golf
Odense Eventyr Golf har 27 huller og er hjemmebane for både elite-, junior- og seniorspillere. Fra den 10.-14. september kommer Ecco Touren forbi. Foto: Odense Eventyr Golf

Stor golfturnering til Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce