Stolt Kasi-Jesper: En storklub er født


Stolt Kasi-Jesper: En storklub er født

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jesper "Kasi" Nielsens håndboldsatsning i AGK nåede sit foreløbige højdepunkt med DM-sejren i Parken.

Jesper "Kasi" Nielsen havde det brede smil fremme i minutterne efter AG Københavns 30-21-sejr over Bjerringbro-Silkeborg.

Kampen var højdepunktet i fusionsklubbens kun fem-årige historie, hvor holdet er gået fra oprykning til oprykning og nu kan kalde sig danmarksmester.

- Uden at skulle svælge alt for meget i min egen succes, så er jeg meget godt tilfreds efter det her. Vi har vundet alle titler i år, og så kan man vist ikke gøre det meget bedre.

- Det er en enestående præstation, og historien kunne ikke være skrevet bedre med den her kulisse, siger klubejeren med henvisning til den rekordstore opbakning på 36.651 i Parken.

Han har aldrig lagt skjul på sine ambitioner med holdet, men derfor aner man alligevel en vis benovethed hos smykkemillionæren efter en debutsæson i mændenes bedste håndboldrække, hvor det kun blev til ét nederlag.

- At vi i den grad skulle brage igennem, som vi havde gjort, havde jeg alligevel ikke forestillet mig. Men med sejren i dag er en ny storklub født, siger han.

Jesper "Kasi" Nielsen fik idéen til sin håndboldsatsning ved en familiemiddag for godt seks år siden. Hans økonomiske engagement i klubben er siden da vokset fra år til år, og næste år skal drømmen om at spille Champions League udleves.

Stolt Kasi-Jesper: En storklub er født

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce