Stolt Ingvartsen vil imponere landstræner med energi

Marcus Ingvartsen er udtaget til A-landsholdet for første gang i karrieren. Torsdag trænede han med sine nye holdkammerater for første gang.

Stolt Ingvartsen vil imponere landstræner med energi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marcus Ingvartsen mener, at landsholdsudtagelsen er fortjent efter et målrigt efterår og en god forårsstart.

FC Nordsjællands topscorer, Marcus Ingvartsen, vil forsøge at imponere landstræner Åge Hareide med den energi og vilje, der også har kendetegnet ham i Superligaen, hvor han har scoret 14 gange i denne sæson.

Torsdag eftermiddag trænede han for første gang med det danske A-landshold, efter den 21-årige angriber onsdag blev forfremmet fra U21-landsholdet og fløjet til München.

- Jeg skal suge til mig og lære, hvordan det foregår på landsholdet. Og så skal jeg selvfølgelig give den gas til træningerne og holde et højt niveau, hvor jeg bidrager med min store energi og min måde at spille fodbold på.

- Jeg er rigtigt stolt og glad for at blive udtaget. Man kan godt sige, det er fortjent, når jeg har scoret en masse mål for min klub og på U21-landsholdet, siger Ingvartsen.

Da han hørte om skader hos Kasper Dolberg og Nicolai Jørgensen, begyndte Ingvartsen at tænke på, han måtte være blandt de næste i rækken.

Onsdag morgen i Spanien fik han så beskeden fra U21-landstræner Niels Frederiksen om, at nu kunne han pakke tasken og sætte kursen mod det voksne landshold.

Der er dog også et lille minus ved forfremmelsen, da den fysisk stærke angriber går glip af U21-landsholdets forberedelser til sommerens EM-slutrunde.

- U21-landsholdet spiller jo mod Spanien i aften (torsdag) og England på mandag, og det er selvfølgelig to rigtig gode kampe på højt niveau for U21-landsholdet, og det havde det også været for mig.

- Men når man bliver spurgt efter på A-landsholdet, så er man selvfølgelig klar, og jeg fokuserer kun på at være her, og jeg er sikker på, jeg godt kan omstille mig igen til U21-landsholdet næste gang, siger Ingvartsen.

Han har scoret otte gange i otte landskampe på U21-landsholdet.

Han når at træne med landsholdet tre gange, inden VM-kvalifikationskampen søndag i Rumænien. Det er dog tvivlsomt, om han kan nå at spille sig i betragtning til en rolle i kampen.

- Jeg er klar, hvis der bliver brug for mig. Jeg har ikke nogen idé, om der kan blive det. Jeg er jo efterudtaget, men jeg er helt klar, understreger han.

Landstræner Åge Hareide begrunder udtagelsen af Ingvartsen med, at man har brug for et andet fysisk stærkt alternativ ud over Andreas Cornelius, hvis Nicolai Jørgensen ikke når at blive klar til Rumænien-kampen.

- Marcus kommer ind, for vi har brug for en lidt større angriber. Vi har Braithwaite, Vibe og Sisto, men Ingvartsen er en anden type end dem, siger landstræneren.

Stolt Ingvartsen vil imponere landstræner med energi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce