FC Barcelonas træner, Josep Guardiola, var meget tilfreds med den måde, klubben vandt Champions League.
FC Barcelonas træner, Josep Guardiola, var stolt af sine spillere efter 3-1-sejren over Manchester United i Champions League-finalen.

- Jeg er selvfølgelig meget glad. Det er særdeles krævende at vinde denne turnering. Vi har haft noget tid til at forberede os på dette opgør, og jeg syntes, vi spillede fremragende, siger Josep Guardiola ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Spanieren var ikke overrasket over, at United magtede at komme tilbage på 1-1, da Barcelona ellers havde bragt sig på vinderkurs i første halvleg.

- Vi kom foran 1-0, men vi vidste, at United med deres historie ville forsøge at komme tilbage. Det gjorde de også, men i sidste ende formåede vi at kontrollere kampen og vinde den, konstaterer Guardiola.

Den succesrige træner afviste desuden spekulationer om, at han er på vej til at forlade Barcelona.

- Jeg har kontrakt med Barcelona i et år mere, og jeg har tænkt mig at blive, fastslår Guardiola.

Målscorer til 1-0 for spanierne, Pedro, var også meget tilfreds med indsatsen i finalen.

- Det er fantastisk at være her for anden gang på tre år. Det er svært at nå så langt, og det er fantastisk at give tilhængerne så stor en triumf med så kort mellemrum, siger Pedro til TV3+.

Barcelona vandt også Champions League i 2009, hvor United også måtte se sig slået i finalen.

- Nu skal vi have lov at fejre det i kæmpe stor stil. Men bagefter skal vi blive ved med at sætte os nye mål, for der er ikke noget, der kommer af sig selv, fastslår Pedro.

Mere om emnet

Se alle
United-målmand fik ødelagt sin farvelfest

United-målmand fik ødelagt sin farvelfest

Fakta om FC Barcelona

Ferguson: Barcelona har aldrig været bedre

Ferguson: Barcelona har aldrig været bedre