Stjernetrio tager skylden for nederlag

Europas golf-champions: (fra venstre) Lee Westwood, England, Miguel Angel Jimenez, (med halstørklæde) Spanien, Padraig Harrington, Irland, Darren Clarke, Irland, kaptajn Bernhard Langer, Tyskland, Colin Montgomerie, Skotland, Thomas Levet, Frankrig, Ian Poulter, England, David Howell, England, Paul Casey, England, Sergio Garcia, Spanien, Luke Donald, England og Paul McGinley, Irland. Foto:David Maxwell/EPA

Stjernetrio tager skylden for nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ROUGH:De amerikanske superstjerner Tiger Woods, Phil Mickelson og Davis Love III fejlede totalt, så Ryder Cup-trofæet forblev på europæiske hænder

GOLF:Det var ikke svært at finde syndebukke, da USA sent søndag aften led et historiske stort nederlag til Europa i den prestigetunge golfdyst Ryder Cup.

Cifrene sagde 18,5 mod 9,5 i europæisk favør, da den 35. udgave af slaget var blevet udkæmpet på Oakland Hills Country Club i Bloomfield Hills i Michigan, og de anklagende amerikanske fingre pegede efterfølgende mod stjernetrioen Tiger Woods, Phil Mickelson og Davis Love III.

Som nummer to, fire og fem på verdensranglisten var de Ryder Cup-turneringens tre højst rangerede spillere, men det var på ingen måde til at så på deres præstationer. Efterfølgende erkendte stjernetrioen da også, at de ganske enkelt ikke havde spillet de nødvendige point hjem til det amerikanske hold.

- Det var forventet, at Tiger Woods, Phil Mickelson og Davis Love spillede godt, men ingen af os gjorde det, sagde Davis Love III efter blamagen og fortsatte tilståelsen med, at han ikke selv havde gjort, som den amerikanske kaptajn Hal Sutton havde bedt ham om.

En Tiger uden bid

- Han bad mig om at gå ud fredag morgen og spille igennem, men jeg udførte ikke arbejdet. Vi spillede bare ikke godt, sagde Davis Love III.

De tre stjerner spillede tilsammen blot 4,5 point hjem til USA, og den tidligere så suveræne verdensetter Tiger Woods formåede kun at hente to ud af fem mulige sejre.

- Jeg var ansvarlig for fem point, men jeg fik kun to. Så jeg ved, at jeg bidrog til deres sejr. Det var tre point lige til dem, sagde Woods, mens Phil Mickelson erkendte, at presset på de amerikanske spillere tyngede.

- Vi følte, vi havde alt at tabe og intet at vinde, fordi alle forventede, vi ville vinde, sagde Mickelson.

Dublin i 2006

Glæden var derimod stor i den europæiske lejr efter sejren, og tyske Bernhard Langer, der tidligere har sagt, at han ville stoppe som holdkaptajn, luftede muligheden for en ny tur i chefsædet.

- Hvis Ryder Cup-komitéen kommer til mig, vil jeg tage en snak med min kone og overveje det. Men der er 10 eller 12 måneder til, at der skal sættes navn på en ny kaptajn, så vi har masser af tid.

Ryder Cup bliver spillet næste gang i 2006, hvor K Club uden for den irske hovedstad Dublin lægger bane til.
Sådan ser en sejrherre ud. Colin Montgomerie fra Skotland fejrer sit kølige put på 18. hul. Foto: David Maxwell
Sådan ser en sejrherre ud. Colin Montgomerie fra Skotland fejrer sit kølige put på 18. hul. Foto: David Maxwell

Stjernetrio tager skylden for nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce