Stjernerytter i dyb krise

Hans Andersen - fynske speedway-frustrationer i en svær start på sæsonen.
Foto: Carsten Bundgaard/Fyens Stiftstidende

Stjernerytter i dyb krise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fynsk speedwaystjerne fortsætter med at underpræstere. - Det må være noget i mit hoved, for jeg træner og træner, lyder det fra Hans Andersen.

Med kun tre dage til sæsonens VM-Grand Prix nummer to i polske Leszno er den fynske speedwaystjerne Hans Andersen - nummer fem i VM-serien i sidste sæson - tilsyneladende i dyb krise.

Til dels på grund af maskinelle problemer kom Hans Andersen rigtig skidt fra start i sæsonens første Grand Prix i Prag, og siden er den negative spiral fortsat i ligaerne. I søndags gik det så helt galt, da han for sin nye polske klub, Gdansk, kun kørte fem point hjem i en ligamatch mod Zielona Gora.

Gdansk har tabt sæsonens fire første matcher på stribe.

- Jeg ved simpelthen ikke, hvad der er galt. Men jeg tror, det er noget i mit hoved. For jeg træner og træner. Jeg tog til Polen tre dage før matchen for at træne, men da vi skulle i konkurrence gik det bare ikke. Jeg ved ikke, hvad der sker, siger en tydeligvis frustreret Hans Andersen til speedwaygp.com.

Hans Andersen fik kun seks point i Grand Prixet i Prag, og er dermed allerede presset i VM-serien, der altså fortsætter på lørdag i Leszno. Hans Andersen er ekstra presset af, at andre stjernekørere som Jason Crump, Greg Hancock, Frederik Lindgren og Tomasz Gollob for øjeblikket gør det forrygende i ligaerne.

Både Hans Andersen og verdensmester Nicki Pedersen, der har brækket en finger, har altså deres at slås med før Leszno. En på alle måder frustrerende, fynsk start på den internationale speedwaysæson.
Fakta
- Jeg tog til Polen tre dage før matchen for at træne, men da vi skulle i konkurrence gik det bare ikke. Jeg ved ikke, hvad der sker.

Stjernerytter i dyb krise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce