Stjerner skal slukkes i forsvaret


Stjerner skal slukkes i forsvaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÅRDMATCH: GOG kommer i aften på en stor opgave mod Viborgs verdensstjerner

HÅNDBOLD: Oven på den pludselige fyring af Bert Bouwer sidste tirsdag har GOG-spillerne den nye mand i front, Peter Bruun Jørgensen, lavet en aftale.

- Vi har lovet hinanden, at nu ser vi fremad i stedet, så jeg har ingen kommentarer til Bert Bouwer, siger Mette Iversen til Fyens Stiftstidende.

- Det er stort set de samme ting, vi arbejder med, men ikke på helt samme måde, for det er to forskellige trænertyper. Men Peter har jo været her i lang tid, så det er ikke så nyt. Vi holder fokus på næste kamp.

Stjernespækket trup

Og det kan vise sig at være en god idé, for allerede i aften venter en opgave, der ikke tåler mange flyvske tanker. De regerende danske mestre fra Viborg lægger nemlig turen forbi Gudmehallerne.

Og det er ikke en ubetydelig samling af håndboldspillere, Viborg kan stille med.

Katrine Fruelund, Olga Assink, Grit Jurack, Henriette Mikkelsen, Chao Zhai, Rikke Skov - bare for at nævne nogle få.

- Ja, det er et rigtig stærkt hold. Der er jo verdensklassespillere og landsholdsspillere på alle pladser, så vi får lidt at se til, lyder den umiddelbare vurdering fra Mette Iversen.

Det betyder dog langt fra, at Mette Iversen og holdkammerater giver op på forhånd.

- Jeg tror, vi har en god chance for at drille Viborg. Det har sæsonen i Ligaen vist hidtil. Hvis Viborg ikke er klar, så er vi.

- Men vi skal være gode, heldige og fighte hele kampen igennem - som vi gjorde mod Kolding.

I den forbindelse spiller Mette Iversen en vigtig rolle som sidste skanse. Den post har hun haft for sig selv længe, men siden sommer har hun fået selskab af russeren Inna Suslina. Og det glæder Mette Iversen, for så er de to om ansvaret.

- Det er utrolig dejligt, at vi er to om det, for man kan ikke spille godt altid. Det vil komme op- og nedture hos alle, så derfor er man nød til at være to.

- For mig er noget af presset forsvundet, fordi jeg nu kan spille mere frit og ikke tænke så meget. Tidligere skulle jeg stå godt, og det sled på mig. Så holdt jeg lidt igen til træning. Og så stopper udviklingen.

Stjerner skal slukkes i forsvaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce