Stinkende hot for Agger & co.

Det danske A-landshold trænede søndag morgen i Armeniens hovedstad Yerevan hvor de mandag aften skal spille EM-kvalifikationkamp.
Foto: Henning Bagger/Scanpix Denmark

Stinkende hot for Agger & co.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dagen før den vitale EM-kamp i Armenien har danskerne i den grad fået sved på panderne. Daniel Agger og Simon Kjær var tilbage på træningsbanen i Jerevan, hvor der ved middagstid lokal tid er cirka 30 grader

Det danske landshold fik i den grad brug for vandflaskerne, da holdet trænede søndag formiddag.

Temperaturerne i Jerevan er stabile i disse dage på omkring 30 grader plus det løse i de midterste dagtimer.

Og selv langt ud på lørdag aften var det pænt over 20 grader, så danskerne skal være godt beredte, når der mandag aften klokken 18.00 lokal tid fløjtes op i Jerevan.

Mens der lørdag aften var masser af liv og trafik i Jerevan, har hovedstaden søndag forvandlet sig til en stille siesta-agtig sag, hvor folk søger skygge i de mange parker i det centrale Jerevan, eller bare bliver hjemme.

På den gode side er luften dog i den tørre afdeling, men da ingen vind rører sig, vil danskerne blive sat på en fysisk hård prøve.

Det var en god nyhed ved formiddagstræningen søndag, at den centrale duo i midterforsvaret Daniel Agger og Simon Kjær var tilbage efter de ømheder og skrammer, de pligtskyldigt pådrog sig fredag aften mod Albanien.

Dermed kan Morten Olsen formentlig vælge fra samtlige hylder i truppen.

Landsholdet holder officielt pressemøde klokken 14 lokal tid, det vil sige klokken 12 dansk tid, og her vil Morten Olsen givet fabulere om nutidens mange svære modstandere selv i de små lande, UEFA's skændige tildeling af tre point til albanerne efter drone-skandalen i Beograd og den fortsatte tro på et godt dansk resultat i gruppen.

Stinkende hot for Agger & co.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce