Håndbold, Fynsserien Herrer, Fåborg ØH(2)-Stige HK 22-29(10-15):

Stige HK sikrede sig med stor sandsynlighed endnu en sæson i Fynsserien, da de i Fåborg vandt en sikker 29-22 sejr. En sejr som i øvrigt fulgte op på en sejr over topholdet Østfyn!

Med sejren i Fåborg fik Stige HK revancheret en misset oprykning sidste sommer, som på netop Fåborgs foranledning blev forpurret på skrivebordet, da forbundet trak en spilletilladelse tilbage.

-Vi havde fuld fokus på forsvaret og så at løbe kontraer, fortalte Stige-træner Per Jensen, som med fire point ned til DSIO, lige under stregen, kan sove rimeligt roligt. Med to kampe igen, hjemme mod midter-holdene GOG(3) den 3. april og ude mod Kerteminde den 9. april ser tilværelsen rimelig lys ud i Stige HK.

I Fåborg var Stige-basen i orden. En storspillende keeper, Henrik Schøsler, med en redningsprocent på 50 procent viste vejen og i kontrafasen var de letbenede raketter, Rasmus Petersen og Lasse Rasmussen, med henholdsvis 7 og 5 mål, skarpe. Simon Clemmensen og ”hammer-armen” Mathias Hansen styrede Stige-spillet, som aldrig for alvor overlod noget til værterne, der må gå den tunge gang ned i Serie 1.

Ét point i de to resterende kampe vil lukke alle spekulationer for Per Jensen og Stige HK, som siger farvel til hinanden efter sæsonen.

-Det var været tre gode år med nogle super drenge, som har udviklet sig rigtigt meget, lød det fra Per Jensen, som endnu ikke har en ny klub i kikkerten.

AR